site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Sokak Basketbolu Turnuvası Başlıyor

Selçuk’ta Sokak Basketbolu Turnuvası Başlıyor
22.08.2014
A+
A-

sokak basketbolu2

Selçuk Belediyesince basketbolu sevdirmek amacıyla Sokak Basketbolu Turnuvası 22, 23, 24 Ağustos 2014 tarihlerinde başlıyor.

Eftal Doğru Tesislerinde saat: 20.30’da gerçekleştirilecek olan turnuvada tek pota (3*3) sokak basketbolu yarışması yapılacak. “Topunu al basketini at sloganı” ile hareket eden Selçuk’taki kulüplerin ortaklaşa düzenlediği turnuvanın sunuculuğunu Uğur Çakır yapacak.

Yaklaşık 20 takımın mücadele edeceği turnuva sonunda dereceye girenlere Selçuk’un kurtuluş tarihi olan 8 Eylül’de kupa ve çeşitli ödüller verilecek.

sokak basketbolu

YORUMLAR
  1. mete dedi ki:

    ne selçuk gençlik spormuş be nedense selçukta her organizasyon selçuk gençlik spora veriliyor, sizce bir ayrımcılık yok mu ki.

    1. Vatandaş dedi ki:

      Verilmiyor adamlar fikrini sunuyor belediye eşliğinde yapıyorlar diğerlerinin birşey yaptığımı var sadece gençlik spor çalışıyor

  2. Anonim dedi ki:

    önceden de selçuk belediye spor vardı.. her organizasyon ona veriliordu.. bi ayrımcılık yok muydu ?? o zaman herkes sus pus tu.. vefanın gazabından korkuyordu sanırım herkes, yorumlarda bile onu eleştiren yazılar yazılamıyordu, yayınlanmıyordu bile 😉

  3. cesur ses dedi ki:

    futbol turnuvası organizasyonundaki eksiklikler den bazıları:
    1) ışıklı bi skorboard olmaması
    2)kalecilerin yeşilliklerin arasında topu araması hoş değil oralarada topun girmemesi için önlem alınabilirdi
    3)bazı maçlarda ambulans yoktu şu an belediyenin hizmet aracı var çok şükür
    4)yan hakem olmaması
    5)seyircilerin oturduğu koltukların ıslak kalması…
    Bütün bu eksikliklere ragmen organizasyonda emeğı geçenlere teşekkürler…

  4. Anonim dedi ki:

    Yapılan ayıbı ayıp ile avunmak tam zavallılık. Nerede toplananpara. Biz mağduruz dediklerinde Gençlik spora açık destek vermiştim şimdi yüzlerini görmek istemiyorum. Gitti Zuhal geldi Gençlik Spor. Ayıptır, birde savunuyorlar bu hali.

  5. Anonim dedi ki:

    sönmez akbaş akp li diye almış sazı eline. kafasına göre takılıyor. futbol turnuvasında her takımdan 200 tl toplandı . o para nereye gitti. belediyede para yok diye taşeron maaşları ödenmiyor. o toplanan parayla o sahanın maçlardaki elektirik gideri karşılansın.. inin artık belediyenin sırtından..

  6. Anonim dedi ki:

    birtarafınızda yırtsanız selçuğun gerçek takımı Selçuk efes spordur… 🙂 iş döner dolaşır efessporda biter…