site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Otopark Sorunu Nasıl Çözülür

Selçuk’ta Otopark Sorunu Nasıl Çözülür
10.07.2013
A+
A-

selcuk-otopark-sorunu

Selçuk’ta otopark sorunu her geçen gün biraz daha büyüyor.

İlçede ki otopark eksikliği her gün biraz daha gün yüzüne çıkıyor. Çarşı merkezinde 2-3 tane araç parkı için otopark bölümleri bulunsa da cumartesi pazarı ve akşam pazarının olduğu günlerde mecburi olarak bu alanlar kullanılamayacağından dolayı araçlar için büyük sıkıntı doğuyor.

Görüşünü aldığımız birçok Selçuklu ise bu olayın çözümünün Yer altı otoparkları ve kısa mesafelere yaya gidilmesi yönünde görüş belirtti.  Ayrıca şehir içine katılan turuncu uzun babaların her ne kadar esnafın önünü açmak için yapılsa da birçok sürücünün babalar olmasına rağmen bunların yanına yine araçlarını park ettiklerini ve kuralların çiğnendiğini söylediler. Araçların babaların yanına park edilmesi ile yolun daha da daraldığını, Fakat park edecek yer de olmadığı için sürücülerin başka çaresinin kalmadığını da sözlerine eklediler.

Şimdi bizler Selçuklu vatandaşlarımızın oto park sorunu hakkında ki çözüm ve önerilerini bekliyoruz. Şimdi söz hakkı sizin Selçuk halkı bu otopark sorunu nasıl çözülür görüşlerinizi bekliyoruz.

selcuk-otopark-sorunu (1)

selcuk-otopark-sorunu (2)

selcuk-otopark-sorunu (3)

selcuk-otopark-sorunu (4)

selcuk-otopark-sorunu (5)

selcuk-otopark-sorunu (6)

selcuk-otopark-sorunu (7)

selcuk-otopark-sorunu (8)

selcuk-otopark-sorunu (9)

selcuk-otopark-sorunu (10)

selcuk-otopark-sorunu (11)

selcuk-otopark-sorunu (12)

selcuk-otopark-sorunu (14)

selcuk-otopark-sorunu (15)

selcuk-otopark-sorunu (16)

 

YORUMLAR
  1. RÜZGAR dedi ki:

    BANKA KREDİSİ İLE ALINMIŞ LÜKS ARABALAR SELÇUKTA HERGÜN SABAHTAN AKŞAMA KADAR ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN KULLANILYOR İSE HİÇ KİMSE FAKİRLİKTEN VE İŞSİZLİKTEN BAHSETMESİN…

  2. çiğdem bilgin dedi ki:

    carsiya motorsikletle girenler beni ve yanimdaki çocukları cok tehdit ediyor

    1. Sıla Gündoğdu dedi ki:

      Aynen katılıyorum. Çarşının içinde bile rahat yürüyemiyoz. Kaldırımlarda yürümek zaten iimkansız. Mobilyacılar yürüyecek kaldırım bırakmamışlar. Umarım halk belediyenin bu sorumsuz tavırlarına daha fazla sessiz kalmaz. Seçim öncesinde halkın içine çıkıp koltuğu kapınca insanlarla muhatap olmayan başkan istemiyoruz artık. Kim olursa olsun amacı halka hizmet olmalı.

  3. munevver dedi ki:

    bence de park sorunu değil esnafın kaldırımları işgal etmesidir.belediye kaldırım işgaliye parası almaya kalsa diğer partiler ayağa kalkar .TEK çare işgaliye parası alınması.Zahmet plmazsa selçuk halkıda biraz yürüsün kalp sağlığına iyi gelir heryerede rabayla gidilmez ya…bırakın sağlık sorunu olanlar kullansın arabalarını.

  4. Lienz Caddesinden dedi ki:

    bu yönetim değişecek arkadaşlar başka türlü selçuğun kurtuluşu yok. Son söz selçuktan akp ye de yok .cesur ve yeni arkadaşlar bekliyoruz

  5. Çakabey Fırın dan ŞİFO dedi ki:

    Olur Öyle şeyler arasıra 🙂