site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta mahalleye dönüşen köylerde iftar sofrası

Selçuk’ta mahalleye dönüşen köylerde iftar sofrası
29.06.2015
A+
A-

TJ3A4384

Selçuk ilçe merkezinde düzenlenen iftar sofraları Selçuk’un mahalleye dönüşen köylerinde de kurulmaya devam ediyor.

Mübarek Ramazan Ayı ile birlikte toplumsal kaynaşma, birliktelik ve kardeşlik Selçuk’ta da hissediliyor. Selçuk ilçe merkezinde Ramazan ayı boyunca kurulacak olan iftar sofrasının yanı sıra mahalleye dönüşen köylerde de iftar sofraları kurulmaya başlandı.

Havutçulu, Çamlık ve Acarlar Mahalleleri’nde kurulan iftar sofralarında da vatandaşlar bir araya geldi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve başkan yardımcıları da iftar sofralarında vatandaşı yalnız bırakmıyor. Mahallelerde yaşayan vatandaşlar da iftar sofralarında Ramazan ruhunu hissediyor.

Mahallelerde sofralar kurulmaya devam ediyor

Selçuk ilçe merkezinde kurulmaya devam eden iftar sofralarının yanı sıra Selçuk’un köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da devam edecek. 30 Haziran Salı günü Gökçealan Mahallesi’nde, 8 Temmuz Çarşamba Günü Şirince Mahallesi’nde, 9 Temmuz Perşembe günü Zeytinköy Mahallesi’nde, 10 Temmuz Cuma günü Belevi Mahallesi’nde ve 12 Temmuz Pazar günü Sultaniye Mahallesi’nde iftar sofraları kurulacak.

“Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluyum”

Vatandaşları bir araya getiren iftar sofralarına tüm vatandaşları davet eden Başkan Bakıcı; “Ramazan birlik olmak, bir arada olmaktır. Kardeşlik duygularının üst düzeye çıktığı bir süreçtir. Bu yüzden bizler ilçe merkezimizin yanı sıra yeni mahallelerimizde de iftar sofralarının kurulmasını uygun olacağını düşündük. Buralarda hemşerilerimizle iftar sofralarında buluşurken aynı zamanda yeni mahallelerimizin sorunlarını birinci ağızdan dinleme fırsatımız oluyor.Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan ayrı bir mutluluk duyuyorum. Bütün vatandaşlarımızı iftar sofralarına birlik ve kardeşlikte buluşmaya davet ediyorum” dedi.

TJ3A4478

TJ3A4744

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ŞU YEMEĞE GELEN BAZI ARKADAŞLARA SÖYLEYİN de
    bari ezan okunmadan yemek yemeye başlamasalar iyi olacak.
    iftar cadırı ama oruc tutanda var tutmayanda

  2. selçuklu dedi ki:

    isteyen oruc tutar,istemeyen oruc tutmaz.sana soracak değiller ya…

    1. Anonim dedi ki:

      tutmayabilir ancak en azından ezan okununcaya kadar beklemeli bence. ezan okunmadan yarım saat önce yemek yemeye başlanırsa ne anlamı var ki bu işe iftar çadırı demenin

      1. cesur ses dedi ki:

        çok haklısın arkadaşım tebrikler,tutmayabilirsiniz ama tutana da saygı gösterip iftar saatini beklemek zorundasınız…

    2. Anonim dedi ki:

      senin tutmayanlardan olduğun açık yoksa Ramazan a hürmet ederdin diğer tutanlara azda saygın olsaydı deterjancı….