site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Maddeye Değil, Hayata Bağlan Semineri Verildi

Selçuk’ta Maddeye Değil, Hayata Bağlan Semineri Verildi
17.04.2014
A+
A-

maddeye-degil-hayata-baglan (3)

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Selçuk’ta Lise Öğrencilerine Madde ve Uyuşturucu Bağımlılığı Konusunda Bilgi Verdi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube bağımlılık uzmanı Polis Memuru Mustafa Yücel İlçedeki Lise bir ve Lise ikinci sınıflara Sağlıklı bir nesil, Mutlu bir gelecek için “Maddeye değil, Hayata bağlan” ve Gülümseyen gözler projesi ile iki günlük başarılı bir çalışma başlattı. Alkol ve Madde bağımlılığı üzerine yapılan sunumu İzmir Emniyet Müd. Narkotik Suçlarla Mücadele birimi bağımlılık uzmanı polis Memuru Mustafa Yücel madde bağımlılığı ve tehlikeleri konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

15-16 ve 17 yaş gurubu lise öğrencilerinin ve öğretmenlerin nezaretinde gerçekleşen sunum öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

HABER: Veysel Erol Mehmet Uyaroğlu

maddeye-degil-hayata-baglan (1)

maddeye-degil-hayata-baglan (2)

maddeye-degil-hayata-baglan (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Gençler bizim yarınlarımız,geleceğimiz,Avrupa,Amerika geleceğine gencine sahip çıkarken biz de eğitimlere hız verip,geleceğimizin teminatı olan gençleri, hataya düşmeden,yanlış yapmadan,eğitmemiz lazım.Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürler.

  2. cesur ses dedi ki:

    Emekliler cikarilsin kurumlardan da genclere is imkani verilsin ki hayata baglana bilsinler

  3. Anonim dedi ki:

    Cesur ses bu konuyu böyle bağlamak kimsenin aklına gelmezdi. Aferim sana.. Senin tayyibin emeklilere 800 lira yerine 1800 lira maaş verse emin ol kimse çalışmaz. Bütün işleri sen yaparsın. Böylelikle zengin olursun. Belki gemicik filan da alırsın…

    1. cesur ses dedi ki:

      bu kadar cahil olma anonim sen git itfaiyede izsuda emekliliği gelmiş emekli olsa 1700 tl maaş alacakları bi araştır ama nerde ya sen yada baban izmir bb. baglı çalışıyorsunuz anlaşılan emekli olmamak için bahane üretiyon.

  4. Anonim dedi ki:

    anonim ne kadar çelişiyorsun dediklerinle ben tayyipci olsam emeklileri çıkarmayan tayyibi eleştirmem ama sen daha bunu kavrayamamışsın kamuda bugün emekli olsa 1700 tl emekli maaşı alacak insanlar var elbette 800 tl emekli maaşı komik.

  5. Anonim dedi ki:

    Anonim sen aydamı yaşıyorsun ?