site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Kurban Kesim Kursu Açılıyor

Selçuk’ta Kurban Kesim Kursu Açılıyor
11.10.2012
A+
A-

Selçuk Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonu kararı ile Halk Eğitim Merkezi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Selçuk Belediyesi”nin katkıları ile Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme ve Geliştirme Kursu açılacaktır.

2012 yılı kurban bayramında kesim yerlerinde kesim yapmak isteyenler Halk Eğitim Merkezi’nde açılacak olan kurslara katılarak, sertifika almak zorunda olacak. Açılacak kurslar için son başvuru tarihinin 15 Ekim 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar olacağı belirtildi. Başvurular Halk Eğitim Merkezi’ne yapılacaktır. Alınacak sertifikalar bundan sonraki kurban bayramlarında da geçerli olacaktır.

Kurban kesim alanlarında ‘kesim elemanı kimlik kartı’ olanlar kesim yapabilecek. “Kurslar 28 Ağustos 2012 tarih ve 28395 sayılı resmi gazetede yayınlanan 2012 yılı kurban hizmetlerinin uygulanmasına dair tebliğ hükümleri çerçevesinde Selçuk Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonunun kararı ile açılacaktır. Kurban kesimi yapabilmek için bu kimlik kartını ve sertifikayı almak zorunlu olacak, kesim elemanlarının bu belgeyi bir kereye mahsus mutlaka almaları gerekmektedir.

Kurslar 16 Ekim 2012 Salı günü başlatılacaktır.

YORUMLAR
  1. selçuklu. dedi ki:

    Bizim LAKA hepsine ders verebilir….

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    selçuk tan LAKA Huseyin , fransa dan jerlewis Gunay bu isi çok iyi yaparlar!!! CV lerine bakmak yeterlidir. çagirin selçugumuza hizmet etsinler….