site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta ki Futbol Şöleni Yarın Başlıyor

Selçuk’ta ki Futbol Şöleni Yarın Başlıyor
29.03.2013
A+
A-

fifacup-12

Altınordu’nun düzenlediği, “Uluslararası U-12 Cup” futbol turnuvası 5 ülkeden 8 takımın katılımıyla Selçuk’ta yarın başlıyor. “Çocuklar geleceğimiz” sloganıyla yola çıkıp özkaynak projesini hayata geçirmenin ilk adımlarını atan Altınordu’nun, tarihindeki ilk uluslararası organizasyon olan U-12 Cup, 5 ülkeden 8 takımın katılımıyla hafta sonunda Selçuk’ta yapılacak.

Turnuvaya Altınordu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve İstanbul BŞB., Reading, Twente, Herne ve Atromitos takımları katılacak.

Özkaynak Projesi’ni hayata geçirmek amacıyla tarihindeki ilk uluslararası organizasyonu düzenlemenin heyecanını yaşayan Altınordu, ev sahipliği yapacağı şenlik için tüm hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi ve Pazar günü 5 ülkeden 8 takımın katılımıyla Selçuk-Efes Tesisleri’nde organize edilecek Uluslararası U-12 Cup’ta başta Altınordu olmak üzere Fenerbahçe, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra İngiltere’den Reading, Hollanda’dan Twente, Almanya’dan Herne ve Yunanistan’dan Atromitos takımları katılacak.
Altınordu Futbol Akademi Direktörü Nedim Yiğit, kulübün temelini altyapı organizasyonlarının oluşturacağını söyleyerek, “Uluslararası U-12 Cup, çocuklarımızın farkındalıklarını ve vizyonlarını geliştirip diğer kulüplerle paylaşımlarda bulunmak adına düzenleniyor. Çok güzel geçeceğine ve her yıl tekrar edileceğine inanıyorum. Festival havasında geçecek bu önemli organizasyona, tüm futbolseverleri bekliyoruz” dedi. Konak ve Kuşadası Belediyelerinin, Cumartesi-Pazar günleri sabah 09.00’da başlayacak turnuva için İzmir ve Kuşadası’ndan otobüsler kaldıracağını belirten yetkililer, katılmak isteyenlerin, kulübe isimlerini bildirerek otobüsten yararlanabileceği açıklandı.
30.03.2013

u12cup

u12

YORUMLAR
  1. hakan dedi ki:

    on numara bi turnuva.. mevki güzel tesisler harika