site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Halkın Nabzı Tutuldu

Selçuk’ta Halkın Nabzı Tutuldu
12.07.2013
A+
A-

halkin-nabzi-tutuldu

Selçuk Belediyesi tarafından merkez, belde ve köylerde yapılan araştırmaya göre, parklardaki oyun alanları, şehir içi ve arazi yolları ile sivrisinek, karasinek ve haşere ile mücade en önemli sorunlar olarak öne çıktı.

Selçuk Belediyesi tarafından hizmetlerinin değerlendirilmesi amacıyla yaptırılan araştırma sonuçlandı. Belediye hizmetlerinin vatandaşlar tarafından nasıl algılandığı, eksikliklerin belirlenmesi ve ortaya çıkan sonuçların önümüzdeki günlerde belediye çalışmalarına yön verebilmesi amacıyla yapılan araştırmada, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerin ardından Selçuk Belediyesi sınırları içine alınacak olan belde ve köylerin de sorunları belirlenmiş oldu.

Selçuk merkez ile belde ve köylerinde yapılan araştırmaya göre, önemli üç sorun ortaya çıktı.Ankete katılan vatandaşların görüşlerine göre parklardaki çocuk oyun alanları, şehir içi ve arazi yolları ile sivrisinek, karasinek, yakarca ve haşere ile mücadele konuları en önemli üç sorun olarak belirlendi.

Anketten çıkan sonuç üzerine belediye daire amirleri ile biraraya gelen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Elde ettiğimiz sonuçlar üzerinden ilgili arkadaşlara sorunların neden kaynaklandığının tesbiti için gerekli talimatlar verildi. Arkadaşlarımız sahada gerekli incelemeyi yaparak, sorunların çözümü konusundaderhal çalışmaya başladı.En kısa sürede sonuç alarak sorunları çözeceğiz” dedi.

selcuk-arastirma1

selcuk-arastirma2

selcuk-arastirma3

selcuk-arastirma4

selcuk-arastirma5

selcuk-arastirma6

selcuk-arastirma7

selcuk-arastirma8

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yıktığı pazar yerine yenısını bile yapamayan belediye sorun yok diye palavra anket yapmışlar yazın sıcaktan kışın yağmurdan mıllet perişan oluyor birde pazarçı esnafından çok yüksek işgaliye topluyorlar sonrada mılleti nostanjı diye alay ederçesine alay kandırmaya çalışıyorlar.selçuk ta insanların araçlarını güvenle emenet ede bileçegi bir garaj yapmaktan bile açiz yönetim iş başında değişim vakti geldi geçti bile…..

  2. Lienz Caddesinden dedi ki:

    Tüm anketler YALAN. Selçuklular artık değişim istiyor. Şimdi değişim zamanı.
    Değişim şart ama AKP ile asla. Selçuk halkı akepe ye oy vermez vermeyecekte.
    ama vefa beye de oy yok artık. bekleyeceğiz. yeni adayların çıkmasını.

  3. APASASLI 35920 dedi ki:

    kişiere değil sonuçlara riayet edilir! heyyyyy milletim..

  4. misafir dedi ki:

    öncelikle tansaşın ordaki ekmek büfesini kaldırmakla Selçuk’un sorunlarını çözmeye başlasınlar. trafiğin en yoğun olduğu kavşakta ekmek satış büfesinin ne işi var? Selçuk’ta ekmek büfesi koyacak başka yer mi yok? bu nasıl bir mantık veya mantıksızlık?

  5. Anonim dedi ki:

    En azından milletin bir kısmının değişimin gerektiğini görmesi umut verici. Umarım bu artık, oylara da yansır ve partiler de bu değişim ihtiyacına cevap verebilecek adaylar çıkarır.

  6. Yerli dedi ki:

    Az kaldı kendinizi kandırıyonuz bu anketlerde

  7. bir dost dedi ki:

    yahu resmen 2012`de cok calismadik secim zamani gaza bastik olmus bu anket 🙂 ciddi anlamda bizim ulkemizde hicbir zaman buyuk politikaci olmuyacak 🙂

  8. Ceylan dedi ki:

    Bravo, yorumların çoğunluğu duyarlılığın arttığını gösteriyor ve belediye istatistiklerinin gerçeği yansıtmadığını. Selçuk ta problemler hala çok var ve yukarıda hepsini yorumcular güzelce yazmışlar ve önemli problemlere nedense dokunulmuyor. Selçuk halkıda yıllarca ayran içti ama uyansın artık. Belediye Başkanı hep kendi yakınları ile konuşuyor. Halkın içine giremiyor. Sorunları sadece yakın çevresinden dinlemese iyi olur. Başkan okusun bunları ve önemli konular için hemen çalışmaya başlasın. Somut birşeyler yapmazsa bu seçimlerde şansı gülmeyebilir.

  9. Anonim dedi ki:

    seçimlere çok az kaldı klavye delikanlıları. bir iki aya kalmaz başlarsınız yine gümbür gümbür zeynel geliyor mhp geliyor demeye. merak etmeyin vefa ülgür sandıgı yine omuzlayıp çıkacak. yine bi 5 sene susacaksınız sonra