site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta bu yıl festivalde müzik ve eğlence olmayacak

Selçuk’ta bu yıl festivalde müzik ve eğlence olmayacak
02.09.2016
A+
A-

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ve sonrasında yaşanan terör olayları nedeniyle Selçuk Belediyesi tarafından bu yıl 47.si düzenlenecek olan Selçuk Efes Festivalinde müzik ve eğlence programları yer almayacak.

6-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve içerisinde iki ayrı sergi açılışında bulunduğu festival kapsamında Selçuk Pazar Yerine 150 stant kurularak. Festivalde, çeşitli el sanatları ile ev yapımı doğal ürünler yer alacak. Son günlerde ülkenin zor günlerden geçtiğine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, yaşanan terör olayları ve ülkenin içinde bulunduğu bu zor günlerde müzikli eğlence programları düzenlemenin doğru olmadığını, bu nedenle bu yıl festivalin açılacak olan stantlarla ilçeye hareketlilik getireceğini kaydetti.

Festivalde iki ayrı sergi açılacak

Selçuk Belediyesi’nin Yaz Okulları kapsamında Resim Kursuna katılan öğrencilerin hazırladıkları “Geleceğe Umutla Bakan Çocuklar” adlı resim sergisi ile 06 Eylül Salı günü saat 18.30’da Selçuk Efes Kent Belleğinde başlayacak olan 47. Selçuk Efes Festivali, 08 Eylül Perşembe günü Esra Eren Çimen’in saat 18.30’da yine Selçuk Efes Kent Belleğinde açacağı “Barış Kuşları” adlı Çini sergisi ile sona erecek.

Pazar yerinde 150 stant kurulacak

Üç günlük Festival kapsamında Selçuk Pazar yerinde yaklaşık 150 stant kurulacak. El sanatı ve yöresel ev yapımı ürünlerin yer alacağı stantların ilçeye biraz da olsun hareketlilik getireceğine inandığını kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşanan darbe girişimi hepimizi derinden üzmüştür. Bu süreçten sonra yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimizin acısını içimizde yaşıyoruz ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz” dedi.

Başkan Bakıcı, tüm Selçuk ve çevre halkını; iki ayrı serginin açılacağı ve Pazar yerine konulacak 150 adet stantta el sanatları ile yöresel ev yapımı ürünlerin yer alacağı 47. Selçuk Efes Festivaline davet etti.

YORUMLAR
  1. Zagor dedi ki:

    Hadi len! Para yok demiyorda, terör diyor.