site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklular Yepyeni Bir Gazeteyle Daha Tanışacak

Selçuklular Yepyeni Bir Gazeteyle Daha Tanışacak
27.12.2013
A+
A-

nilufer foto

Selçuk’un tanınmış gazetecisi Nilüfer Öztürk Silay, SELÇUK AJANS adında yep yeni bir gazete çıkarmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 20 yıldır basın yayın camiasının emekçiliğini yapan Silay, bundan böyle kendi işletmesinin sahibi olacak.

Bugüne kadar Selçuk’un çeşitli gazete, İnternet Gazetesi ve radyolarında yıllarca görev yapan gazeteci Nilüfer Öztürk Silay, aynı zamanda 12 yıl AA Selçuk Temsilciliği görevinde de bulundu. Mesleki hayatına yerel radyoda DJ olarak başlayan ve halen İHA’nın Selçuk Temsilciliğini yürüten Silay, “SELÇUK AJANS” adında yepyeni bir gazete çıkarma kararı aldı. Haber koşuşturmalarının yanı sıra, artık yaptığı haberlerin özgürce yayımlanmasını da sağlayabileceğini, yıllarca bu mesleğin içerisinde yer alan biri olarak, Selçuk’ta mesleki anlamda bırakmış olduğu ‘gazetecilik’ anlayışını, bundan böyle kendi gazetesinde sürdüreceğini söyledi.

İlkeli gazetecilik yapma adına bugüne kadar verdiği şahsi mücadelesini bundan böyle son noktasına kadar kendi emeği ile var olacak olan SELÇUK AJANS gazetesinde sürdüreceğini ifade eden Gazeteci Nilüfer Öztürk Silay, “Öncelikle bu konuda beni cesaretlendiren ve fikir desteği sağlayan değerli ağabeylerime, Gazetenin yapım aşamasında bana en büyük desteği veren arkadaşlarıma, yıllarca birlikte çalıştığım ve camiamızda bana emeği geçen tüm arkadaş ve büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.

Gazeteci Nilüfer Öztürk Sılay’ın şahsına ait olarak çıkartacağı gazete Pazartesi günü okuyucularıyla buluşacak. SELÇUK AJANS adıyla ilk sayısıyla yayım hayatına başlayacak olan Silay, aynı zamanda www.selcukajans.com adıyla internet kullanıcılarının karşısına gazeteyle ilgili bilgi, duyuru, haber ve reklâmların yanı sıra çeşitli yerel videoların da yer alacağı web sayfasıyla da ziyaretçileriyle buluşacak.

SELÇUK AJANS İletişim:
Haberler için    : [email protected]   [email protected]
Reklamlar için : [email protected]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR
  1. Hüseyin TAŞYAKAN dedi ki:

    Hiç şaşırmadım, uzun yılları bulan mesai arkadaşlığımız sırasında da şahit olmuştum ki; çalışkan, tuttuğunu koparan ve olağan üstü azim ve kararlılıkla çizdiği hedefe ulaşma gayreti gösteren bir yapın vardı. Bu gün itibariyle de, o günlerdeki meşakkatli çalışmalarının karşılığını aldığını görmek, eski bir mesai arkadaşın olarak ben de büyük bir mutluluk yarattı. Başarılarının devamını diliyorum,hayırlı olmasını temenni ederim…..

  2. anonim dedi ki:

    seçim bereketi bunlar hayırlı işler.