site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklu Şeflerlerden Engellilere Pasta Dekorasyon Eğitimi

Selçuklu Şeflerlerden Engellilere Pasta Dekorasyon Eğitimi
21.02.2013
A+
A-

DSC03500

Selçuklu ustalar Ekrem Karagöl & Aydın Sürer’den duygulandıran organizasyon. 18:02:2013 Salı günü Çankırı Ilgaz Doruk Otelde Genç Aşçı Ekrem Karagöl ve Executive Chef Aydın Sürer önderliğinde inanılmaz güzel ve eğlenceli organizasyona imza attılar.

100 kişilik grup olarak otele gelen Anka özel eğitim ve Spor ve yaşam merkezi öğrencilerine Pasta dekorasyonu eğitimi veren Ekrem Karagöl ve Aydın Sürer eğitimi yarışmaya çevirerek Öğrenciler ile birlikte keyifli anlar yaşadılar.

12 kişilik grup halinde yarıştırılan Türkiye’nin gülen yüzlü pırlanta gibi Anka özel eğitim ve spor yaşam merkezi öğrencileri başarılı ve gayretli şekilde çok değişik pastalar çıkararak hayatın engel tanımadığını Türk turizmine ve Türkiye’ye bir kez daha gösterdiler.Benzer bir organizasyon Ekrem Karagöl tarafından daha önce Bornova Hasan Tahsin İş merkezinde örgenciler ile birlikte gerçekleştirilmişti.

Bu tür organizasyonların devam edeceğine değinen Genç Aşcı Firmalar ve değerli şefler Destek verdiği sürece her Engelli kardeşlerine destek olacağını söyleyen Ekrem Karagöl herkesten bu konuda destek beklediğini söyledi.

Ilgaz da 2.si düzenlenen yarışmada hem aşçılık camiasının hem de değerli gençlerin mutlu olduğunu ifade eden Aydın Şef yarışmaya katılan her örgenciye belge vererek onları mutlu ettiklerini söyledi.

Projenin 3.sü tekrar Bornova Hasan Tahsin iş merkezinde pasta yarışması ve yemek dağıtımı ile devam edeceğini söyleyen Ekrem Karagöl Nisan ayı için öğrencilere şimdiden müjdeyi verdi.

DSC03505

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.