site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ülkü Ocağından Soma İçin Mevlid

Selçuk Ülkü Ocağından Soma İçin Mevlid
16.05.2014
A+
A-

selcuk-ulku-ocagi-mevlid (4)

Selçuk Ülkü Ocakları tarafından ocak binasında Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Selçuk İlçe Başkanlığı tarafından, Manisa’nın Soma ilçesinde maden kazası sonucu ölen işçiler için mevlid-i şerif okutuldu. Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Selçuk İlçe Başkanı Memiş Esener, olayın Türk Milletini derinden etkilediğini ve tarifi imkânsız acı yaşattığını söyledi.

Selçuk Ülkü Ocakları binasında okutulan Mevlid-i Şerif sonrası basın açıklaması yapan Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener, Manisa’nın Soma İlçesi’nde maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisi yaşamını yitirmiştir ve çok sayıda işçi de maden ocağında mahsur kalmıştır. Bu felaket hepimizin yüreğine ateş düşürdü. Zor şartlarda yerin metrelerce altında çalışarak geçimini sağlamak isteyen işçilerimiz elim bir facia ile hayatlarını kaybederek yüreklerimizi dağladılar.

Bu elim olay yakın tarihimizin en büyük maden faciasıdır. Soma’da yaşanan facia sonucunda mahsur durumda kalanların bir an önce kurtulması temennisi ile hayatını kaybeden madenci işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı kurtulanlara acil şifalar dilerim. Allah büyük Türk milletine böyle acıları bir daha yaşatmasın” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından, Selçuk Ülkü Ocakları mensupları mevlide gelen misafirlere lokum ve meyve suyu ikramında bulunarak Soma’da ölen işçilerin ruhlarına Fatihalar okudular.

selcuk-ulku-ocagi-mevlid (1)

selcuk-ulku-ocagi-mevlid (2)

selcuk-ulku-ocagi-mevlid (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Yüz karası değil bu yüzümde gördüğünüz.Bu kömürden sağdığım yavrumun ak sütüdür..Benim bahtımı senin vijdanını bürüyen..Onurlu bir duruşun haysiyet örtüsüdür.

  2. İBO dedi ki:

    Allah kabul etsin adam gibi adamlarsınız velhasıl kelam

  3. Anonim dedi ki:

    uzaklarda yaşayan bir selçuklu olarak bu örnek davranışınızdan dolayı sizleri kutluyorum

  4. kara murat dedi ki:

    somada ölen vatandaşlarımıza allah rahmet eylesin, mhp yi bu örnek davranışından dolayı kutluyorum

  5. Anonim dedi ki:

    KAHPE DÜZENİN YİĞİT ÇOCUKLARI, YAŞASIN ÜLKÜ OCAKLARI.

  6. dadaş emre dedi ki:

    allah kabul etsin memiş başkanım

  7. deli bedir dedi ki:

    agızınıza sağlık süleymen hoceemm

  8. KUBALI dedi ki:

    Acılı olay meydana geldikten sonra her zaman olduğu gibi Devlet adamlığı ile liderlere örnek olan Sayın Devlet Bahçeli ve Halkın içinden gelen halk gibi düşünen halkın acılarını paylaşan Selçuk ilçe örgütünü kutlar Şehit madencilerimiz-ede Allah’tan rahmet diliyorum.
    Allah Kabul etsin