site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Soğuk Hava Depolarında Paneller Döşeniyor

Selçuk Soğuk Hava Depolarında Paneller Döşeniyor
19.08.2013
A+
A-

soguk-hava-panel

Selçuk Belediyesi tarafından yapımı süren Tarımsal Sanayi Alanı içerisinde yer alan Meyve İşleme Tesisi ve Soğuk Hava Depoları’na soğuk hava duvar panelleri döşenmeye başlandı.

Meyve işleme tesisi ve soğuk hava depoları 2. etabının en önemli bölümü olan soğuk hava odalarında yapılan bu işlemde yanmaz özellikteki modüler tip soğuk hava duvar panelleri kullanılıyor. Duvarların oluşturulması için 9 bin 500, tavanların oluşturulması içinse 4 bin 600 metre kare panel kullanılacak. Bu panellerin döşenmesinden sonra odaların zeminlerinde izolasyon çalışması yapılıp saha betonu atılacak ve böylece soğuk hava odalarının yapımı tamamlanmış olacak.  Ardından elektrik ve mekanik tesisata başlanılacak odaların soğutulması için cihazların montajına başlanacak. ilçe ve çevresinde yetişen tarımsal ürünlerin depolanması, işlenmesi, paketlenmesi ve pazarlanması amacı ile tasarlanan ve toplam 40 bin metre kare alanı kaplayan Meyve İşleme ve Soğuk Hava Deposu’nda tüm bu çalışmaların Ekim ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

YORUMLAR
  1. İSİM SOYiSİM dedi ki:

    yine bu habere yorum yok. neden? iyi bişey mi yaplıyor yoksa?

    1. Anonim dedi ki:

      İYİ BİŞEYLER YAPIYOZ DEMİŞLER. SEN DE YEMİŞİN. AFİYET BAL ŞEKER OLSUN. GAZ YAPAR CIRCIR YAPAR. DİKKAT ET YANLIZ.

  2. Anonim dedi ki:

    kendiniz aranıyosunuz cidden.

  3. Anonim dedi ki:

    heryer arkeolojik sitken imara açacak yer bulama.tarım arazilerini imara aç. tarımı destekleme. soğuk hava deposu yap. yamaçları imara aç. yolun bi metre altında evler yap. adam bütün parasını gömsün bahçeli bi evde oturcam hayaliyle. bütün yandaşları oralardan en güzel evleri kapsın. yol yapılacak yere merdiven bile yapılamasın eğim yüzünden. 300 bin lira gömüp evini yaptırsın. kapalı otoparkına aracını sokamasın. neden yol yapılamayacak yere yol olsun dendiği için…soğuk hava deposu bitsin bakalım da üretici nasıl yararlanıcak onu görelim. köylü mehmet ağanın işine yaramıcak nasılsa. ahbaplarını görcek. yandaşlarını beslicek. neyine alkış tutalım. hem sen neyine alkış tutuyosun onu anlamıyorum. yakında gelcek bu oyunun sonu.

  4. İSİM SOYiSİM dedi ki:

    patron(!) sen kimsin ya? sen mi kaşıyon? hayırdır? ne diyon?

  5. Anonim dedi ki:

    işte belediyeci dediğin böyle olur. hep kaşınır. merak etme kaşırlar seni yakında