site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk MHP İlçe Başkanından Yalan Habere Cevap Geldi

Selçuk MHP İlçe Başkanından Yalan Habere Cevap Geldi
04.12.2015
A+
A-

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür 4 Aralık 2015 tarihli Yeni Asır Gazetesinde çıkan haber üzerine bir açıklama yayınladı.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür’den Kamuoyuna önemli açıklama…

“Bugün ki Yeni Asır Gazetesinde hakkımızda çıkan haberi görünce siyasetin öğrenmek istemediğim bir yüzünü daha öğrendim. Adı geçen gazetede 14 ilçe başkanının Sinan Oğan’la Selçuk’ta toplantı yaptığı yazıyordu. Öncelikle şunu belirtmek isterim bırakın toplantıyı, ben hayatım boyunca Sinan Beyle hiçbir yerde, hiçbir şekilde bir araya gelmedim. Eğer gazeteci kardeşim bunu ispat ederse Selçuk’un merkezinde kafama sıkarım, eğer ispat edemezse müfteridir, alçaktır.

Bizler koyun seçmen diye anılan bir partinin mensupları değiliz, şunu herkes bilmelidir ki bizler kendini Bozkurtlar diye tabir eden kişileriz. Kaldı ki biz Sinan Bey ile Meral Hanım ile Koray Bey ile oturup çay içebiliriz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’ye saygımız ve sevgimiz de sonsuzdur. Bu insanların hepsi de Ülkücü, hepsi de teşkilatımızın bir değeri. Ve bizlerin hukuku aktrolleri hiç ilgilendirmez. Bizi asıl ilgilendiren ve üzen ilçe başkanları üzerinden yapılan yalan haberle İl Başkanımız Sayın Necat Karataş’ı zor durumda bırakmak istemeleridir. Biz buna asla müsaade etmeyiz. Çünkü o bizim Başkan’dan öte ağabey diye hitap ettiğimiz çok kıymetli bir şahıstır.

Benim asıl sözüm yalan haber yapan gazeteciye değil, bu yalan haberi gazeteciye yaptıran şerefsizedir. Belli ki Necat Ağabeyimizle bir hesabı var ve bizleri basamak yaparak bu hesabı görmeye çalışıyor. Bizler basamak değiliz, bu hesabı bozarız. Bölgemizde ki Ülküdaşlarım beni iyi tanır tok sözlüyüm, lafımı sakınmam, yalanla işim olmaz. O yüzden olanları açıkça anlatayım. Küçük Menderes Havzasında ki ilçe başkanları olarak 2-3 ayda bir bazen 4 bazen 6 bazen de 7 ilçe başkanı bir araya geliriz. Çay içeriz, siyaset konuşuruz, iş konuşuruz, durum değerlendirmesi yaparız. Yıllardır bu toplantılarımıza da kaynaşma adına ailelerimizle birlikte gideriz ve İl Başkanımızın da haberi olur, bilgisi dahilindedir. Fakat haberde çıkan gibi değil sadece ilçe başkanlarının olduğu ortamda bu toplantılar yapılır.

Kurultay isteme sürecinde ortaya atılan bu haber spekülasyon amaçlıdır. İlçe Başkanlığı yapacak düzeyde ki insanların yönlendirmeye ihtiyacı yoktur. Allah’a şükür hepimizin kafası çalışıyor, ne yapacağımızı biliyoruz.

Bizler Ülkücüyüz MHP’nin iç meselelerini pazara çıkarmayız. Partimiz için doğru kararı verebilecek geçmişe ve akla sahibiz kimse bizim üzerimizden algı operasyonu yapmasın.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene…

leventgorurselcuk22

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.