site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Lisesi 1973 ve 1977 Mezunları Bir Araya Geldi

Selçuk Lisesi 1973 ve 1977 Mezunları Bir Araya Geldi
05.07.2012
A+
A-

1973 ve 1977 öğretim yılları Selçuk ortaokulu ve Lisesi mezunlarının bir araya gelerek gerçekleştirdikleri ilk buluşmada duygusal anlar yaşandı.

Dönemin öğrencilerinden olan Leman Onbaşıoğlu ve Ömer Çam girişimleriyle facebook üzerinden bir araya gelen o yılların okul arkadaşları Yedi Uyuyanlar Yavuzun Yerinde geçmişi ve anılarını tekrar yaşadılar.

Emekli İngilizce ve resim öğretmeni Makbule Kımızcı, edebiyat öğretmeni Şemsettin Serbest ve matematik öğretmeni Bozkurt Varol’unda gurubun içerisinde yer almasıyla 150 ila 200 kişiye ulaştıklarını, böylece; birlik ve beraberlikten güç doğar diyerek,  öğretmenlerini de gruba dâhil ederek, dernek oluşturma çalışmalarına başladıklarını belirttiler.

Mezun oldukları okul bünyesinde yardımlaşma amaçlı olarak kurulacak olan bu derneğin içerisinde yardıma muhtaç öğrencilere kurs ve burs vermek gibi amaçları bulunduğunu belirten üyeler, aldıkları karar doğrultusunda Selçuk İnşaat Mühendisleri odası temsilcisi Halil Düztaş’a dernek kuruluş tüzüğünü hazırlaması ve derneğin kuruluş çalışmalarına başlaması için de yetki verdiklerini belirttiler.

Canlı müzik eşliğinde hep birlikte şarkılar söylerek eğlenen dönemin okul arkadaşları aldıkları kararla, yılda en az bir sefer tam kadro bir araya gelme sözü vererek, bu anlamda Selçuk Lisesi 1973 ve 77 dönem mezunlarının bir araya gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. MUTLU dedi ki:

    Böyle faaliyetlerin yıllar sonra insanların bir araya gelmesi çok güzel, diğer kurumalara ve de mezunlarada örnek olması dolayısı ile, resimdekilere bakıyorum da hepsi selçukta bir yerlere gelmiş kişiler maşallah

  2. Anonim dedi ki:

    ne güzel geri gelmiyen gençlik yıllarını hatırladılar kimi hayatda kimi vefat etmişdir çok mutlu olmuşlardır çok kişiyi tanıyorum belirli yerlere gelmişler bu gibi buluşmaların devamını temenni eder saglıklı mutlu nice uzun ömürler dilerim

  3. selçukluyum dedi ki:

    ayın 7 .7.1977 ,2012 de yedi uyuyanlarda diğe biliyordum ,ama bu kişileri tanımıyorum bizim mezunlardan değil veya tanıyamadım ,,çok güzel bir duyguu

  4. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    hepsini tanir gibiyim ama! su kesin ki o yillarda her 3 kisiden birisi benden dondurma almistir… digerleri de bole guzel seyler yapsinlar. (çunki her 19 mayis’ta dondurma yapip çikarirdi babam) bilenler çok iyi hatirlar…. hepinize çok slm.