site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Halkının Beklediği Müjdeli Haber Bayraklı’dan Geldi

Selçuk Halkının Beklediği Müjdeli Haber Bayraklı’dan Geldi
11.01.2024
A+
A-

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Bayraklı ilçe başkanlığı döneminde yakından takip ettiği ilçeye yapılacak olan yeni hastane inşaatı alanından müjdeli haberler verdi. Yeni model cihazlarla donatılacak hastanede her türlü hastaya çok rahat müdahale yapılabileceğini belirten Bayraklı, Selçuk halkının en kısa sürede bölgenin en sağlam hastanesine sahip olacağını söyledi.

İnşaat alanında görüşlerini aldığımız AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Bayraklı Selçuk Haber Gazetemize şunları söyledi…

“Değerli Selçuklular öncelikle tüm Selçuklu vatandaşlarımızın ve Türk İslam aleminin Regaip Kandilini kutlarım. Daha önce ihalesi yapılan 50 yatağı 75 yatak kapasitesine çıkardığımız Selçuk Devlet Hastanesi inşaatı ilçemizde başladı. Yeni inşaat alanımızda yaklaşık 500 adet fore kazık var. Fore kazık makinamızda alana geldi. 1,80 cm. de fore kazık mevcut. Bunların arasına 500 adet daha fore kazık yapılacak. Dolayısıyla burada inşaat ettiğimiz hastane Selçuk’un en sağlam ve sağlıklı binası olacak. İnşaat bundan sonra durmadan devam edecek. Bu müjdeli haberi tüm Selçuklular ile paylaşıyorum. İlçenin gelecekte sağlık alanında 50 yıllık sorununu kökten çözmüş bulunuyoruz. Kıymetli Selçuklular da inşaat alanına gelerek çalışmaları yerinde inceleyebilirler. İnşaatımızda bundan sonra durmadan sağlıklı bir şekilde ilerleyecek. Ve hastane problemini artık çözmüş bulunuyoruz. İlçe halkımıza müjdeler olsun diyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Devlet Hastanesi’nin yapılması ile sağlık hizmetlerinden daha kısa sürede yararlanılacağına vurgu yapan Başkan Adayı Bayraklı, “İlçemizin kalkınması ve güçlenmesi adına yaptığımız çalışmalar halkımızın istekleri doğrultusunda ilerliyor. Halkımız istiyor, biz gerekli çalışmalarımızı başlatıyor ve mücadelemizi veriyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.