site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Garı Tarihi Günlerinden Birini Yaşadı

Selçuk Garı Tarihi Günlerinden Birini Yaşadı
03.11.2012
A+
A-

İşte Selçuk halkı tren ile Atasının huzuruna böyle gitti. 15 vagonluk tren ile Ankara’nın yolunu tutan trenin uğurlanmasında ki Coşku görülmeye değerdi.

Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün tren ile giden vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar dileyen kısa bir konuşma yaptığı uğurlama töreninde bando takımı da Selçukluları coşturdu.

İşte Selçuk tren garında ki uğurlama töreninden kareler…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e5zNnXsDgvo[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e5zNnXsDgvo[/youtube]

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Tüm bu gerçekleri söyleyince Atatürk düşmanı oluyorsunuz. Emin olun Atatürk şu an hayatta olsaydı, ilk bu zihniyeti yasaklardı. 500 bin tl ile Selçuk’a yatırım yapılacağına gidip, millete bedava Ankara gezisi yaptırılıyor ve bunun adına da Ata’ya Saygı konuyor. Bari Atatürk’ün adını kullanmayın reklam işlerinizde.

  2. uyumayanlar... dedi ki:

    bir de Selçuk köy diyoruz diye kızmaya hakları var… nasıl bir körlüktür bu…vatandaş 82. her kelimende haklısın kardeşim.süper yazmışsın.Ataya saygılar başlığı kullanan vatandaş.senin saygının dozu fevkalade belli.yüzün kızarmadı mı bu başlığı kullanırken merak ettim.insanlar size kaynak soruyor.benim duyduğum geziden 4 gün önce yapılan harcama 580.000 civarlarıydı.son harcamalarla ne oldu bilemem. Ata diye diye laf dolaştıracağınıza açıklayın bu işin masrafını,kaynağını.millet gözünü açtı. vefa kendi seçmenlerini tatmin edecek diye 32000 nüfuslu selçuk halkı 4-5000 kişinin masraflarını sırf politikanız uğruna ödemek zorunda değil.gün gelecek siz de halka hesap vereceksiniz. çok daha önemli işler kullanılabilecek bir para sadece ”VEFA ŞOV” için kullanılmıştır. lamı cimi yok bunun.bu çirkin siyasetinizi hiç ataya saygı gezisi diye perdelemeyin. seçim öncesi tüm chpliler olarak ankara havası aldınız hepsi bu. size seçim zamanı da hava aldıracaklar. sırayla bu işler….

  3. :::))) dedi ki:

    SELÇUK BELEDİYESİ, BÜTÇESİNİ, HAYATINDA ATA’SININ YATTIĞI ANITKABİR’İ HİÇ GÖREMEMİŞ OLAN HEMŞEHRİLERİNE HARCAMIŞTIR. SELÇUK’LUYA AİT OLAN YİNE SELÇUK’LULARA GERİ DÖNMÜŞTÜR. YÜZÜNÜ AYDINLIĞA ÇEVİRMİŞ İNSANLARDAN KORKAN KORKAK SÜRÜLERİ, KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK. YOKOLMAYA BAŞLADINIZ. SONUN BAŞINDASINIZ. NE YAPARSANIZ YAPIN CUMHURİYET KAZANACAK…

  4. selçuk.s dedi ki:

    Atatürk sevdalısı bir insanım ve ataya saygının böyle şovla olmayacağını düşünüyorum giden paralar cebimizden çıktı yani bu olaya karışıyız diye Atatürk düşmanımı olduk yazık size yazık

  5. Anonim dedi ki:

    Gülücük atan arkadaş, biz neyden korkuyoruz, nereden yok olacağız? Sen bu sözlerinle kendini Cumhuriyet’çi mi adlediyorsun? Sana sorsam, Cumhuriyet’in anlamını bile bilmezsin belki veya Atatürk’ün ilkelerini say desem sayamazsın ama ben tüm bunları özümsemiş ve kendini sizin gibi şovenist Atatürkçülerden değil de onun ilkelerini hayatında uygulamaya çalışan biri olarak, bu rejimin senden bile önce savunucusuyum. Ama kimsenin benim paramla şov yapmasına ve Selçuk için harcanması gereken parayla hangi amaçla olursa olsun başkasını bir yerlere götürmeye hakkı yok. Bu konuda sizin gibi düşünmeyen herkesi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı ilan etme hakkını nereden buluyorsunuz,öğrenebilir miyim? Oraya gitmenizi sağlayan paralarda benim de ödemiş olduğum vergiler var ve ben hakkımı size helal etmiyorum ve Vefa Bey bu şekilde de kul hakkı yemiş oluyor.

  6. çiko dedi ki:

    kıskananlar çatlasın .başka denecek bişey yok.eminim başkanımıza laf edenlerinde içi gitmiştir bizimle gelmek içinde yüzleri tutmamıştır.onlar kendini bilir.siz kazanın götüründe görelim.6 bin kişinin sorumluluğunu almak ve gönlünü almak her baba yiğidin yapacağı iş değil.bükemediğiniz bileği öpmeyi öğrenin artık.selçuk vefa ülgürle güzel…..

  7. selçuklu dedi ki:

    daha önce bende ankaraya çanakkaleye gittim.ama belediyenin parası bütçesi madem bu kadar müsait bu tip işler için o zaman belediyeye şirketler üzerinden 100 -200 kişi alsın aynı parayı harcayıp istihdam yaratsa daha iyi degilmi .çünkü vefa abi seçim zamanı sizleri ankaraya götürcem diye degil selçuktaki her işsize iş bulacagını istihdam yaratacagını söylemişti seçim zamanındaki istasyon konuşmasında.bende dinlemiştim…

  8. :)) dedi ki:

    o gezinin ataya ziyaretten çok gezmege gitmek için gidildiğini beleş die gidildigini gördüm bi byn oraya asker oglunla görüşmeye gitti ne anıt kabiri ziyeret etti nede oradaki coşkuya katıldı benim gittigim otobüsle gitti bi amca, yolda indi afyonda işi varmış onu halletcekmiş ataya saygı yani

  9. AYDIN dedi ki:

    SEVGİLİ SELÇUKLULAR ANIT KABİR ZİYARETNİ BU TARZ GAYRİ CİDDİ BİR DİLLE TARTIŞMAK HİÇ DE HOŞ DEĞİLDİR.BU ZİYARETİ ELEŞTİREBİLİR VEYA DESTEKLEYEBİLİRSİNİZ ANCAK LÜTFEN SEVİYELİ VE HAKARET İÇERMEYEN, DORU BİLGİLERE DAYALI BİR TARTIŞMA GÖTÜRELİM

  10. ardıç ailesi dedi ki:

    Bu organizasyona yer vermeyen basın yayın kuruluşları ve tv . kanalları utansın.bu haberi yayınlayansözcü gazetesinede teşekkür yaınlamaları normal çünkü karşı devrimciler bu kalabalıktan korkuyor.

  11. murat dedi ki:

    niye yorumumu siliyosunuz koyunların yorumları dururken.

  12. bozo reis dedi ki:

    yağu sizin verdiğiniz vergilerin nereyi gittiğini ben söyliyeyim suriyeliyiz diye geçinen pkklılara doğuda kaçak elektirik kullananlara kaçakçılık yaparken yani pkkya malzeme taşırken ölenlere 123 tl para verip şehit sayıp şehit aylığı bağlayanlara hesap sorun birde hatırlatayım japonlar ilk önce ilkokukul çağındaki çocukları hiroşimaya götürüp milliyetçiliği aşılıyorlar siz daaha anıtkabiri sorguluyorsunuz eğer belediyenin imkanı varsa bütün öğrencileri çanakkaleye götürmesini isterim ATATÜRK OLSAYDI AYNISINI YAPARDI GERÇİ ESKİ ATATÜRKÇÜ DEMOKRATLAR YENİ ATATÜRK DÜŞMANLARI SİZ OZAMAN OLMAZDINIZ

  13. isimsiz dedi ki:

    ataya saygı kalmamış artık.oraya gidildiğinde o havayı solumak yetti selçuk halkına.o resimlere bakınca nekadar boş yaşadığımızı görmek içler acısı.görmeyenler için çok güzeldi bu gezi.belediyemize çok teşekkürler.bu geziyi maddiyata dökenler acaba belediye maç gezisi yapsaydı aynı eleştiriyi yaparlarmıydı.hemen atlayıp giderlerdi.bu gezi maç yada diğer anlamsız geziler gibi değil…………………….

  14. selçuklu dedi ki:

    işte size işin maliyeti … otobüs basına 2.800 tl tren 45.000 tl ye kira bedeli…. 113 otobüs 316.400 tl. artı 45.000 tren 361.400 tl. arkara gardan Anıtkabire otobüsler yemek parası falan en az 500.000 tl….AMA YATIRIMA PARA YOK……..

  15. :::(((((( dedi ki:

    vay vay vay yorumlara bak başınıza vafa ülgür kadar taş düşsün , avrupaya gezi isteyen zat oğluna gemiciği , kendine özel uçağı vefa ülgür mü ???? aldı da sizi avrupaya götürecek o geziyi bob başkanınızdan isteyin bu kafayla giderseniz o sizin gibileri cehennemin dibine gönderecek :)))

  16. Anonim dedi ki:

    Gülücük atan arkadaş, o taş senin kafana düşsün, benim paramla geziye giden sensin, ben değilim.
    Bu tür halk için harcanması gereken paraları kendi çıkarları için harcayan kim ve hangi parti olursa olsun benim gözümde aynıdır. Siz ise devam edin şakşakçılığınıza. Tabiki çıkarlarınız, gezmeleriniz kesilecek Başkan giderse.
    Uyanın ey Selçuklular uyanın. Selçuk’un merkezi harabe içindeyken, bu paralarla başkanın seçim propogandası yapılıyor ve sizler de buna alet olmayın.