site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk, Filizlenen baharını kutladı

Selçuk, Filizlenen baharını kutladı
12.04.2019
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerinde rakiplerine ciddi fark atarak Selçuk’un ilk kadın belediye başkanı seçilen Filiz Ceritoğlu Sengel, baharın gelişini muhteşem bir konserle Selçuk halkı ile birlikte kutladı.

Selçuk Pazar yerini dolduran binlerce Selçuklu’nun karşısına Candan Erçetin’in Bahar şarkısının ‘Çünkü sana değdiğinden beri ellerim. Bütün kış dallarında tomurcuklar var’ sözlerini söyleyerek çıkan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk halkına büyük bir sürpriz yaptı. Necati ve Saykolar ve Grup Arteks’in şarkılarıyla coşan kalabalığa eşlik eden Başkan Sengel, yaptığı kısa konuşmada ‘birlikte eğlenme, birlikte çalışma, birlikte gururlanma’ vurgusu yaptı. Sengel, “Bu süreçte bu kadar konuşma yaptım ama size bu şarkıyı söyleyerek sürpriz yapacağım diye hepsinden daha çok heyecanlandım. Çünkü siz bütün kış dallarındaki tomurcukları getirdiniz. Eğlencemize hoş geldiniz” diyerek tüm Selçukluları selamladı.

‘ASIL BEN SİZİNLE GURUR DUYUYORUM’

“Selçuk seninle gurur duyuyor” sloganları ile sık sık konuşması kesilen Başkan Sengel, şunları söyledi: “Asıl ben sizlerle gurur duyuyorum. Siz karar verdiniz, ince eleyip sık dokunuz ve önce Selçuk’a sonra İzmir’e sonra da bütün Türkiye’ye baharı siz getirdiniz. En başından beri biz seçim yarışına girmiyoruz seçim şölenine giriyoruz dedim. Bütün seçim sathı mahalinde de seçim şölenini yaşadık ve şimdi burada hep birlikte nasıl eğlenebileceğimizi öğretiyoruz. Bu sadece zafer coşkumuzu kutlamak için değil, bir arada olma kültürümüzü geliştirmek için yaptığımız bir eğlencedir. Biliyorum ki seçim günü ve seçim sürecince emek verenler, çok yorulanlar hatta sandıkların üzerinde uyuyanlar vardı. Onlara selam olsun, bir kez daha emekleri için teşekkür ediyorum.”

‘BAHAR BU KENTTEN HİÇ EKSİK OLMAYACAK’
Seçimi artık geride bıraktıklarını ve Selçuk’ta yepyeni bir sayfa açtıklarını ifade eden Başkan Sengel, “Biz artık hep bir arada yaşamayı öğreneceğiz. Şimdi burada birlikte eğlenmeyi öğreniyoruz sonra bu kent için bir arada mücadele etmeyi öğreneceğiz. Sonra güzel işleri yaptığımızda gururlanmayı öğreneceğiz. Bunu sadece Filiz Başkanınız yapmayacak, bütün Selçuk halkıyla birlikte başaracağız. Baharı hep beraber yaşayacağız ve o bahar bu kentten hiç eksik olmayacak. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum ve sahneyi sanatçı arkadaşlarıma bırakıyor ve sizlerin yanına geliyorum. Bu gece hep beraber eğleneceğiz” diyerek sahneden ayrılıp halkla birlikte konseri dinledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.