site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Efes Kent Belleği’nde Sağlık Seminerleri Başladı

Selçuk Efes Kent Belleği’nde Sağlık Seminerleri Başladı
08.01.2020
A+
A-

Selçuk’un hafızası Selçuk Efes Kent Belleği yeni yılda sağlık seminerlerine de ev sahipliği yapacak. SEGEM-DER Toplum Sağlığı Söyleşileri kapsamında Selçuk Efes Kent Belleği’nde düzenlenen sağlık seminerlerinin ilkinde Op. Dr. Külal Çukurova, “ Rahim Ağzı Kanseri ve HPV Virüsü” ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan Rahim Ağzı Kanseri ve HPV Virüsüne ilişkin önemli bilgilerin verildiği sunumun ardından SEGEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Birgül Gönül, dernek ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel adına Çukurova’ya teşekkür etti.

Selçuk Efes Kent Belleği’nde ilki gerçekleşen SEGEM- DER Sağlık Söyleşisi özel anlara da sahne oldu. Babası, Selçuk Belediyesi eski başkanlarından olan Eftal Doğru’nun Selçuk Efes Kent Belleği arşivinde bulunan bir videosunu katılımcılarla birlikte izleyen Op. Dr. Külal Çukurova duygulu anlar yaşadı. Selçuk’a dair seçkin bir arşivi bulunan kent belleğinde bulunan bu özel kaydın bir kopyası Çukurova’ya takdim edildi.

SEGEM-DER Sağlık söyleşileri ile her ayın ikinci Salı günü Selçuk Efes Kent Belleği’nde devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.