site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Dünya Turizm Vitrininde

Selçuk Dünya Turizm Vitrininde
03.11.2014
A+
A-

Selçuk Dünya Turizm Vitrininde3

Selçuk Dünyanın En Büyük Turizm Fuarında Yerini Aldı.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Kent Belleği Koordinatörü Arkeolog Yusuf Yavaş ve Selçuk Ticaret Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyetle dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan WTM Londra Turizm Fuarı’na katılım sağlamak üzere Londra’ya gitti.

Bu yıl 35. Si düzenlenen dünyanın en prestijli turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na İzmir’den katılım gösteren tek belediye ise Selçuk Belediyesi oldu. Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan WTM Londra Turizm Fuarı’na, Başkan Bakıcı’nın yanı sıra Selçuk Efes Kent Belleği Koordinatörü Arkeolog Yusuf Yavaş ve Selçuk Ticaret Odası temsilcilerinin de katıldığı. İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak, fuara katılan heyetin başkanı olarak bulunuyor. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla turizm sektörü, İzmir tanıtımı yapacak.

Bakıcı: “Selçuk’u hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız”

“WTM Londra Turizm Fuarı ile ilgili açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Fuar bizim için önemli bir deneyim olacak. Bu fuarda İzmir standında Selçuk’un da turizm değerlerini tanıtacağız. Fuara İZKA’nın temin etmiş olduğu İzmir standı altında sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. Amacımız Selçuk’un Efes, St. Jean Bazilikası, Artemis Tapınağı ve Kutsal alanı, Meryem Ana, Şirince mahallemiz başta olmak üzere önemli turizm değerlerini tüm dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz. Selçuk sadece Türkiye’nin değil, dünya turizminin de göz bebeği olmayı hak ediyor” dedi. Başkan Bakıcı fuarda Selçuk’un yanı sıra İzmir’in turizm değerlerinin de dünyaya tanıtılacağının altını çizdi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak fuarla ilgili olarak ise; “ Fuarın ikinci gününde standımızda İzmir Resepsiyonu gerçekleştireceğiz. Ayrıca İzmir’i dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatacağız. Kentimizin turizm olanaklarını ve potansiyelini en iyi şekilde tanıtarak, İzmir’in marka bilinirliğini artıracak faaliyetlerde bulunacağız ” diye konuştu.

Fuarda Londra Türk Gazeteciler Derneği başkanı Alparslan Düven’de Selçuk heyetini yalnız bırakmayan isimlerden biriydi. Dernek başkanı Düven, Selçuk heyetiyle yaptığı sohbette, İngiltere’nin çok önemli gazetecilerini Selçuk’a getirerek ilçenin tanıtımına çok önemli katkı sağlayabileceklerini belirtti. Başkan Bakıcı ve Selçuk heyeti de “Bundan son derece mutluluk duyarız” dedi.

Londra Heyetinde Selçuk Belediyesi ve Selçuk Ticaret Odası’nın yanısıra İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İzmir Ticaret Odası (İTO), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), İzmir Kongre ve Ziyaretçiler Bürosu (CVB), Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB), Sun Express ve İzmir SKAL Kulübü yetkilileri bulunuyor.

Selçuk Dünya Turizm Vitrininde5

Selçuk Dünya Turizm Vitrininde

Selçuk Dünya Turizm Vitrininde2

YORUMLAR
  1. ccy dedi ki:

    bek sizden de ümitli degilimya görecegiz

  2. demokrat dedi ki:

    Sizi kutluyorum.Selçuk eminim ki sizlerin özverili çalışmalarıyla bir yerlere gelecektir.