site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk CHP’de 7 Aday Adayı

Selçuk CHP’de 7 Aday Adayı
03.09.2013
A+
A-

selcuk-chp-aday-adaylari (3)

Selçuk CHP İlçe örgütü Aday adaylık başvuruları tamamlandı. Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür’ün son dakikada, başvuru yapması üzerine CHP de aday adayı sayısı yediye çıktı.

Yaklaşık iki ay önce Çamlık Köyünde Muhtarlar ile bir araya gelerek. Adaylık başvurusunda bulunmayacağını açıklayan Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, son dakikada; basın mensuplarını atlatarak, adaylık başvuru dosyasını CHP Kayyumuna teslim etti. Böylece CHP Selçuk Belediye Başkan aday adayı sayısı 7 kişi olarak belirlendi.

Genel merkezin kararı doğrultusunda başvuruların yapıldığı son günü, Selçuk ilçesi CHP Parti binasında hareketli anlar yaşandı. Selçuk Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusu için Hasan Uysal, Metin Çıtak ve H.Vefa Ülgür adaylık dosyalarını CHP Kayyumuna teslim ederek aday adayı olduklarını açıkladılar.

Aday adayları içerisinden Hasan Uysal’ın basına yaptığı konuşması sonrasında, partide büyük heyecan yaşanırken. Diğer yanda; iki ay önce Çamlık Köyündeki bir restaurantta akşam yemeğinde muhtarlar ile bir araya gelerek aday olmayacağını açıklayan Başkan ÜLGÜR, adaylık başvurusu bitimine yakın dakikalarda, dosyasını CHP kayyumuna teslim etti.

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığını beraberinde geldiği CHP’li parti üyeleri ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte açıklayan Turizmci Hasan Uysal, başvuru dosyasını teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, demokrasi vurgusu yaparak. Bizler Kurtuluş Savaşımızın kazanılması ile birlikte dikilen o çınar ağacının birer dalıyız, bu dalların kırılmaması için bir bütün olunması gerektiğine inanıyorum. Eğer tek bir dalımız kırılırsa, o ağacı kurt sarar. İşte o kurt faşizmdir, o kurt gericiliktir, AKP’dir. Bizler katılımcı bir belediyecilik anlayışı içerisinde aday adayı olduk. Amacımız Selçuk’u Selçuklu ile birlikte yönetmek. Yapacağımız projelerle Selçuk halkı ile hep birlikte yürümek. Tüm aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Hangi arkadaşımız göreve gelirse gelsin, bu görevi alan arkadaşımızın yanında olursak işte o zaman biz bir çınar ağacı oluruz. Kuva-i Milliye oluruz dedi. CHP’nin Selçuk’taki aday adayları şu isimlerden oluştu; Özcan Işık, İbrahim Adıgüzel, Hasan Uysal, Nuriye Çiğdem, Sabahattin İzcioğlu, Metin Çıtak ve H.Vefa Ülgür.

selcuk-chp-aday-adaylari (1)

selcuk-chp-aday-adaylari (2)

ADAY ADAYI HASAN UYSAL KONUSMA YAPARKEN DHA VEYSEL EROL

selcuk-chp-aday-adaylari (4)

YORUMLAR
  1. BELEVİLİNECO dedi ki:

    öncelikle selamünaleyküm,selçukta vefa ülgür dönemi bitmiştir artık ÖZCAN IŞIĞIN ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ ŞİMDİDEN SÖYLEYİM,VEFAYA YER YOK SELÇUKTA VEFA GİTSİN,YUNANİSTANDAKİ,UKRAYNADAKİ,VE GZİLİ HESAPLARINI AÇIKLASIN VE AKP YE PARA YARDIMI YAPTIĞINI AÇIKLASIN

    1. Anonim dedi ki:

      belevili necati siz rüya mı görüyorsunuz , yoksa selçuğu belevi mi sandınız ki.
      özcan ışık selçuktan 2000 oy alamaz. aday vefa ülgürdür. söyleyin yanınızdakilere boş hayal kurmasınlar

  2. Turizm'ci dedi ki:

    Korumak,koruyabilmek çok önemlidir.Asıl olan yöresel kültürü korumaktır.Bence selçuk’umuz o yönden kıskanılacak durumdadır.. Adaylara başarılar dilerim..

  3. Selçuklular dedi ki:

    Hasan UYSAL . Tek Geçeriz. Yeter Vefa, yolunu tuttun zaten, git dinlen ama Selçukta rahat yok sana.

  4. Dost dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun.