site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk CHP’de 7 Aday Adayı

Selçuk CHP’de 7 Aday Adayı
03.09.2013
A+
A-

selcuk-chp-aday-adaylari (3)

Selçuk CHP İlçe örgütü Aday adaylık başvuruları tamamlandı. Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür’ün son dakikada, başvuru yapması üzerine CHP de aday adayı sayısı yediye çıktı.

Yaklaşık iki ay önce Çamlık Köyünde Muhtarlar ile bir araya gelerek. Adaylık başvurusunda bulunmayacağını açıklayan Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, son dakikada; basın mensuplarını atlatarak, adaylık başvuru dosyasını CHP Kayyumuna teslim etti. Böylece CHP Selçuk Belediye Başkan aday adayı sayısı 7 kişi olarak belirlendi.

Genel merkezin kararı doğrultusunda başvuruların yapıldığı son günü, Selçuk ilçesi CHP Parti binasında hareketli anlar yaşandı. Selçuk Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusu için Hasan Uysal, Metin Çıtak ve H.Vefa Ülgür adaylık dosyalarını CHP Kayyumuna teslim ederek aday adayı olduklarını açıkladılar.

Aday adayları içerisinden Hasan Uysal’ın basına yaptığı konuşması sonrasında, partide büyük heyecan yaşanırken. Diğer yanda; iki ay önce Çamlık Köyündeki bir restaurantta akşam yemeğinde muhtarlar ile bir araya gelerek aday olmayacağını açıklayan Başkan ÜLGÜR, adaylık başvurusu bitimine yakın dakikalarda, dosyasını CHP kayyumuna teslim etti.

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığını beraberinde geldiği CHP’li parti üyeleri ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte açıklayan Turizmci Hasan Uysal, başvuru dosyasını teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, demokrasi vurgusu yaparak. Bizler Kurtuluş Savaşımızın kazanılması ile birlikte dikilen o çınar ağacının birer dalıyız, bu dalların kırılmaması için bir bütün olunması gerektiğine inanıyorum. Eğer tek bir dalımız kırılırsa, o ağacı kurt sarar. İşte o kurt faşizmdir, o kurt gericiliktir, AKP’dir. Bizler katılımcı bir belediyecilik anlayışı içerisinde aday adayı olduk. Amacımız Selçuk’u Selçuklu ile birlikte yönetmek. Yapacağımız projelerle Selçuk halkı ile hep birlikte yürümek. Tüm aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Hangi arkadaşımız göreve gelirse gelsin, bu görevi alan arkadaşımızın yanında olursak işte o zaman biz bir çınar ağacı oluruz. Kuva-i Milliye oluruz dedi. CHP’nin Selçuk’taki aday adayları şu isimlerden oluştu; Özcan Işık, İbrahim Adıgüzel, Hasan Uysal, Nuriye Çiğdem, Sabahattin İzcioğlu, Metin Çıtak ve H.Vefa Ülgür.

selcuk-chp-aday-adaylari (1)

selcuk-chp-aday-adaylari (2)

ADAY ADAYI HASAN UYSAL KONUSMA YAPARKEN DHA VEYSEL EROL

selcuk-chp-aday-adaylari (4)

YORUMLAR
  1. Nuri dedi ki:

    Bu karedikilerin hangisi selcuklu cogu emekli yok mu yeni yuzler gercekten selcuklu

  2. Anonim dedi ki:

    hepsi aynı al birini vur birine

  3. SELÇUKLU dedi ki:

    ŞUNLARIN TİPİNE BAKSANIZA Bİ TANE ALLAH TAN KORKAN ADAM VARMI İÇLERİNDE SELÇUĞUN KADERİMİ BU.

    1. anonim dedi ki:

      SELÇUKLU milletin tipini eleştirmek sana mı kaldı sen tipi boşverde icraatlara bak

  4. Anonim dedi ki:

    vefa yine oyununu oynadı. herkes biliyordu. ama bu kez olmayacak sayın vefa ülgür.

  5. Anonim dedi ki:

    Helal olsun valla. Önce çık aday olmayacağım de, sonra git son dakikada adaylık başvurusunu yap. Ne yazık ki başkanın sözüne ancak bu kadar güvenilir. Ama tabiki çoğu kimse bunun bir oyun olduğunu ve Ülgür’ün son dakikada da olsa aday olacağını çok iyi biliyordu.
    Artık iş Selçuk’luya düşüyor. Ya değişim ve gelişim olacak, ya da Selçuk yerinde saymaya devam edecek. Lütfen yerel seçimlerde partizanca değil,adaya göre değerlendirme yapın. Genel seçimlerde hayatta oy vermeyeceğim parti eğer ki yerel seçimlerde iyi bir aday çıkarırsa, gözüm kapalı oyumu ona veriririm.
    Selçuk artık değişim istiyor,umarım CHP merkezi de bunu görür. Yoksa tekrar Vefa bey aday olursa sırf bu yüzden CHP’ye oy vermeyecek insanlar var ne yazık ki.

  6. sel.cuklu dedi ki:

    VEFA BEY YINE KAZANACAK.

  7. Anonim dedi ki:

    kazanamayacak. görüşürüz.

  8. ayça sever dedi ki:

    selçukluyum ama selçuktan soğudum kardeşim hiç bir gelişim yok değişim yok sadece bir ambulans sesi bide sabahları sela kardeşim kıpırdanın selçuk bitmiş durumda bu başkan gitmeli aynı zamanda genç beyinler ileri görüşlü insanlar gelmeli selçuğun başına

  9. eski selçuklu dedi ki:

    vefa ukgur bu secimlerde çok düşük kalıcak..Çıkar tayfası sürprizler yapmazsa artık işi biter ve bencede bitsin bi değişim bişeyler olsun artık değiilsin şu memleket…

    1. selçuklu dedi ki:

      sen AKP geldiginde değişimi gör .İlerlemek değilde gerilemenin ne olduğunu görürsün.

  10. ANONİM dedi ki:

    İlçemizdeki seçim ,sadece Vefa ÜLGÜR ve diğerleri ile olacaktır.Unutmayalım tek hedef “SARI ÖKÜZ”bir ayrılsa ,aday olmasa herşey bitecek ama ,aklı selim her Selçuk’lu seçmenin tek bir oyu ve o oyunda bir adresi var.Sayın Vefa ÜLGÜR’lü C.H.P.

    1. Anonim dedi ki:

      Allaha şükür aklım yerinde ve vefa ya oy vermeyeceğim. Ve selçuğun en az % 65 i de vefa ya oy vermeyecek buna eminim.

  11. YAŞAR ÇETİN dedi ki:

    Tuttu yükünü…Kazanmasa da sorun olmaz onun için…Yazık Selçuk 15 yıl kaybetti bu adamla…Çook yazık…

  12. DELMENHORST dedi ki:

    VALLA KİMİN AKLI YERİNDE KİMİN DEĞİL BEN ORASINI BİLMEM AMA BU SEÇİM VEFA ÜLGÜR SEÇMENİN %45 İN OYUNU ÇOK RAHAT ALACAGINDAN EMİNİM BU ORANDA KENDİSİNİN VE PARTİSİNİN BELEDİYEDE İKTİDAR GÖREVİ SÜRMESİ KONUSUNDA YETECEKTİR. AKP SELÇUKTA ADAYI KİM OLURSA OLSUN BU SEÇİM % 32 Yİ AŞAMAYACAKTIR. MHP BU SEÇİM AKP Yİ BİRAZ YIPRATACAK % 20 Yİ BULACAKTIR AMA GERÇEK ODUR Kİ. VEFA ÜLGÜRÜN ADAYLIGI KESİNLEŞTİĞİ TAKTİRDE. 4 NCÜ DÖNEMİ BAŞLAMIŞ DEMEKTİR. ÇÜNKÜ BİRİLERİNİN ÇIKIPTA KENDİSİNİ KARALAYACAGI BİR KUSURU YOKTUR. ELİNDEN GELDİĞİNCE SELÇUGA BİR TAKIM ŞEYLER KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYOR. AYRICA SELÇUGUN KÜLTÜRÜNE VE İMAR DÜZENLEMELERİNE ÇOK ÖNEM VERİYOR. BİZLER BİR DÖNEM DAHA KENDİSİ DESTEKLİYOR. VE BU YARIŞTA YER ALAN TÜM DİĞER PARTİLERİN ADAYLARIDA DAHİL OLMAK ÜZERE SELÇUGA HAYIRLI OLMASINI DİLEYEREK TÜMÜNE BAŞARILAR DİLİYORUZ. DİLERİZ TEMİZ SAKİN AMA BİR O KADAR DA HEYECANLI BİR SEÇİM DÖNEMİ GEÇİRİR SELÇUK. ÇÜNKÜ BURASI KÜÇÜK BİR İLÇE HERKEZ BİRBİRİNİ TANIYOR. DİLEGİMİZ KİMSE KİMSEYİ KIRMADAN İNCİLTMEDEN HANGİ PARTİYE GÖNÜL VERMİŞSE DESTEGİNİ ESİRGEMESİN ANCAK GALYANA GELİP KİMSE KİMSEYE ÇATIPTA KÖTÜ HATIRALAR BIRAKACAK POLİTİK ÇİRKİNLİKLER SERGİLEMESİN. 2014 YEREL SEÇİMLERİ HALKIMIZA VE YAŞAMIŞ OLDUGUMUZ BU GÜZEL ŞEHRE HAYIRLI UGURLU OLSUN.

    1. Anonim dedi ki:

      BANA AÇIKLARMISIN ŞUANDAKİ CHP BİNASININ KİME AİT OLDUĞUNU VE KİRASININ KAÇ PARA OLDUĞUNU. SELÇUK GENÇLİK SPORA MALZEME YARDIMI YAPILDIĞI SÖYLENEN MİLYARLARCA LİRANIN NERELERE GİTTİĞİNİ .SELÇUK BELEDİYE PARKININ ADD YE KAÇ PARA KİRA BEDELİ İLE KİRALANDIĞINI AÇIKLARMISINIZ, ŞUAN BELEDİYE DÜKKANLARINDA Kİ ESNAFIN SELÇUK BELEDİYESİNE KAÇAR LİRA KİRA BORCU OLDUĞUNU AÇIKLARMISINIZ.,BELEDİYE DÜKKANLARININ KİRACILARININ BİR BİRLERİNE KAÇAR PARA HAVA PARA İLE DEVREDİLDİKLERİNİ VE BELEDİYENİN BUNA NİYE GÖZ YUMDUĞUNU (DANIŞMAN OLDUĞU SÖYLENEN İSMAİL PAYAMCININ YEREL BİR GAZETEDE BUNU HAVA PARALAR İLE DEVREDİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI) AÇIKLARMISINIZ YA RESMİ KURUMLAR VE SEN SAYIN YORUMCU. DAHA YAZACAK ÇOK ŞEY VAR DA AÇIKLAYIN DA GÖRELİM BELEDİYE GAZETESİNDE EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUM

    2. SelçuK dedi ki:

      bu üslubunuzdan dolayı sizi kutluyorum. aynı düşünceleri ben de paylaşıyorum. düşüncemiz farklı olsaydı bile yine de uslubunuz bu seviyede fikrini paylaşan insanlar arasında hakkaten takdir edilirdi.

      1. Anonim dedi ki:

        Ben hangi parti olursa olsun lafımı esirgemem. Yerel seçimlerde takım tutar gibi parti tutanlar artık birşeyleri anlamaları lazım. Duyduğuma göre ne derece doğru bilmiyorum chp parti binası selçuk belediyesinin taşınmazı olduğu ve 100 liranın altında bir bedelle kamu yararına iş yaptığı için o miktar bir kira bedeli belirlendiği söyleniyor. adama sorarlar chp ye gelince kamu yararı oluyorda diğer partilere gelince niye olmuyor. Belediye dükkanlarında borcu olan kiracılar da kamu yararı yüzünden mi kiraları tahsil edilmiyor. birde belediye kiracıları işyerlerini başkalarına hava paralarla devrederken yıllarca belediyeye kira ödediler o yüzden mağdur olmasınlar onlarda belediye dükkanlarını başka bir esnafa devrederken aldıkları hava paralarla mağduriyetleri giderilsin diyemi göz yumuluyor bu yasalmı sayın belediye başkanı lafa gelince şeffaflıktan bahsediyor belediyenin şeffaf olduğunu söylüyor. işte fırsat selçuk belediyesi belediye dükkanlarında halk arasında konuşulduğu gibi neyin doğru olduğunu şeffaflık açısından gerçekten samimi iseler belediye gazetesinde kimin ne kadar borcu var açıklansın ki gerçekler ortaya çıksın. kimsenin de dedikodu yapmasına gerek kalmasın. selçuk gençlik spor yardımını da açıklarlarsa şeffaflık bir belediye olarak tüm selçuk halkı öğrenmiş olur. HADİ HODRİ MEYDAN EMİN OLUN BENİM GİBİ TÜM SELÇUK HALKI BUNU BEKLİYOR

  13. Milli Görüş dedi ki:

    Ne Vefa ne Cefa Yürü Be Zeynel Bakıcı gerisi yalan kimse ümitlenmesin Zeynel Bakıcı rakiplerini sandıklara gömecek saygılar.

  14. Anonim dedi ki:

    İşte Delmenhorst’un zihniyetinde olanlar,adayın yaptıklarına bakmaksızın,sırf partisine göre oy verirlerse, Selçuk’un işi zor. Ama gerçekten Selçuk’un geleceğini düşünen insanlar varsa,artık Selçuk’un bir silkinmesi gerekiyor.

    Bu yüzden tüm Selçukluları bu değişim ve gelişim için oy kullanmaya davet ediyorum.

    Ayrıca yukarıda yazan “aklı selim” bir yorumcunun dediğine bakarsak Vefa Ülgür’e oy vermeyenler geri zekalı olacak. Aynı sözü kendisine iade ediyorum.

  15. Hasan Yıldırım dedi ki:

    selçuk’lu olmasamda selçuğu seven birisi olarak gördüğüm kadarıyla başkan yine H.VEFA ÜLGÜR olacak kendisine sevgi saygılarımızı gönderiyoruz seviyoruz seni dürüst başkan

  16. Can dedi ki:

    Vefa Bey çarşı esnafını selamlamaya çıktı. Yanında başka belediye başkanları var. Onlara artistlik yapıyor. Yoksa sadece kendi yandaşları ile oturup çay içer o. Girmeyeceğim dedi ama halın nabzını ölçmek için. Yemezler bence. Turizmin gözbebeği olacak Selçuka turizmden anlayan Esnafla her daim yakın olan, yandaşlarına peşkeş çekmeyen bir Başkan diliyorum.

  17. efe dedi ki:

    CHP. NİN 7 ADAYI VAR BUNUN İÇİN SELÇUK UN YENİ ADAY OLAN VE Bİ OKADARDA DİNAMİK VE HEYECAN DUYAN EKİP OLARAK CIKAN HASAN UYSAL İÇİN EN TEMİZ VE TOPLAYICI Bİ OKADARDA DİNAMİK ARKASINDAKİ GÜÇÜNÜNDE FARKINDA OLAN BU EKİP CHP. OLARAK VE DİĞER KÜSKÜN OLAN HALKINDA TOPLAYICI BİR UNSURA SAHİP OLMASIDIR.
    YENİLİK Cİ VE TOPARLAYICI OLAN BU EKİP SELÇUK U SELÇUKTA YAŞAYANLARLA YÖNETMEK DİYEREK TABAKALAŞTIRMAYI ORTADAN KALDIRMIŞTIR. BEN ŞUNA İNANIYORUM BU CATININ ALTINDA DİĞER ADAYLARDA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN TOPLANACAKLAR..HASAN UYSAL VE EKİBİNE ŞİMDİDEN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN GÜZEL VE İYİ ŞEYLER SELÇUK İÇİN……..

  18. apasel dedi ki:

    Ya zaten Vefa Beyin sözüne bu kadar güvenilir. Ama iyi oldu aday oldu.Bu seçim kazanamaz. Böylece “Vefa aday olsaydı kesin kazanırdı” sözlerine yer kalmaz.

  19. Turizm'ci.. dedi ki:

    Bazı Selçuklu vatandaşlar neden Selçuk ilçesinin değişmesini ister anlamış değilim. Ne anlamda gelişecek. Kuşadası gelişti?? inceleyin berbat ettiler..Golf oteli adı altında dağlar yağmalandı ve acayip siteler yapıldı huyu suyu bize benzemez İngiliz yatırımcılar aldı insan şekilleri değişti.San set adakule otelin önündeki dağ yağmalanıyor..Adalılar tarafından hayal kırıklığı yaşanıyor…Selçuk’un büyümesi bence şart değil..Çok değişik yatırımcılar gelir eldekide gider’mi??

  20. Objektif dedi ki:

    Sayın H.Vefa ÜLGÜR Beyin 4.dönem belediye başkanlığı şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

  21. Anonim dedi ki:

    vefa adaylığını koyduysa heryol mübahtır. bilen bilir içeriğini. şimdi çamur atıyosun filan diye çıkanlar olur aman diyerek susuyor çok insan. ama biliyoruz ki kazanmak için herşeyi yapacaktır. ancak bu hırsının kendisini bile yakacağının farkında değildir. bir dost.

  22. ANONİM dedi ki:

    kafanızı fazla yormayın selçuk ta zeynel partisinden kaybetti seçim MHP ve CHP arasında geçer çalışan kazanır

  23. APASASLI dedi ki:

    BAŞARILAR AMA!!!