site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk CHP, Cumhurbaşkanı ve Başbakan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Selçuk CHP, Cumhurbaşkanı ve Başbakan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
12.04.2016
A+
A-

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Cumhuriyet Savcılığına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beşir Atalay, Yalçın Akdoğan, Efkan Ala, Hakan Fidan, İl Valileri, MİT ve ilgili kamu görevlileri hakkında “Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık” yaptıklarını iddia ederek Suç Duyurusunda Bulundular.

CHP İlçe Başkanlığından konu ile ilgili yapılan basın açıklamasının tam metni şu şekilde;

Değerli Basın Mensupları,

Ülkemizde yoğunlaşan terör eylemleri hepimizde derin bir üzüntüye neden olmaktadır.

“Çözüm Süreci” adı altında, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emir ve talimatıyla, AKP hükümeti üyeleri ve bürokratlarınca terör örgütünün lideri ve üyeleri ile bir dizi görüşmeler yapıldığı kamuoyunun malumudur. Buna karşın Genel Başkanımız ve Partimizin tüm kademelerince yapılan, sürecin parlamento temelinde yürütülmesi ve şeffaf olması uyarıları ise göz ardı edilmiştir.

Bu dönemde, terör örgütünün şehir yapılanmasını kuvvetlendirmesine ve örgütün şehir ve ilçe merkezlerine silah ve mühimmat depolamasına dönemin AKP hükümetinin Başbakanı, üyeleri ve bürokratlarınca göz yumulduğu, fırsat verildiği bilinmektedir. Hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilere, kaymakamlara ve güvenlik güçlerine müdahale etmemeleri konusunda talimat verdiklerini bizzat ikrar etmiştir.

Gelinen süreçte AKP hükümetinin bu yardımları sayesinde güçlenen terör örgütü yeniden silahlı ve bombalı eylemlerine başlamıştır.

Terörün bu denli yoğunlaşmasında terör örgütünün tahkimat yapmasına göz yuman ve bürokratlara bu konuda emir, talimat veren dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin AKP’li hükümet üyeleri ve bürokratlarının bu eylemleri “Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık” suçunu oluşturmaktadır.

Bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beşir Atalay, Yalçın Akdoğan, Efkan Ala, Hakan Fidan, İl Valileri, MİT ve ilgili kamu görevlileri hakkında “Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık” suçundan bugün suç duyurusunda bulunuyoruz.

HABER-FOTOĞRAF: MEHMET UYAROĞLU

IMG_7620_edited

YORUMLAR
  1. Selçuklu Ali dedi ki:

    chp li yöneticiler eb baştan küllüyen pkk lı iken neden selçuk lu chp li ler onları şikayet etmiyo 7 haziran da yalvardılar pkk ya oy atındiye ama TÜRK Halkı chp ve pkk ortaklarına cevabı çok güzel verdiler ..birde utanıp sıkılmadan birilerini şikayet ediyorlar çok dürtseniz vatanınızı gerçekten seviyorsanız başınızdaki pkk uşagı chp lileri önce temizleyin….

  2. Anonim dedi ki:

    Selçuklu Ali PKK ile pazarlık yapıp, Aponun ayağına giden kim?, PKK terörisleri Habur sınır kapısında kırmızı halı ve çiçekle karşılayan kim? PKK terörislerinin ayağına savcı göndererek çadır mahkemesi kuran kim? Aponun mesajlarını meydanlarda okutulmasına izin veren kim? Dolmabahçede teröristler ve HDP ile uzlaşma yapan kim? PKK ile Oslo’da defalarca görüşme yapanlar kim ?. Bunun gibi daha yüzlerce örnek varken hangi vicdan, hangi yüz ve hangi bilgi ile bunları söylüyorsun. Sen vatanı sevmekten bahsediyorsun ya; iyiki vatanı senin sevdiğin gibi sevmiyoruz. Çünkü bu vatan hala daha varsa bizim sevgimiz ile var.

    1. Selçuklu Ali dedi ki:

      Anonim sen uyudaha pkk yı 1991’de meclise sokmadımı milletvekilliği yemin töreninde Hatip Dicle leyla zana meclise kürtçe yemin krizi chp sayesinde çıkmadımı.kimler 7 hazıranda Etiler, Bebek, Nişantaşı ve Cihangir li chp kökenli seçmen başta desteklemedimi hdp yi sen daha hangi chp yı savunuyorsun ….