site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk CHP 23 Nisan Mesajı

Selçuk CHP 23 Nisan Mesajı
22.04.2013
A+
A-

ibrahim-adiguzel

CHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel’den 23 Nisan Mesajı…

CHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel mesajında şunları söyledi;

”Ulusal bağımsızlığa kavuştuğumuz ’23 Nisan 1920′ tarihinde açılan TBMM’nin kuruluşunun yıldönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bu mutlu günü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Meclisimizin açıldığı bu anlamlı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda milletimizin kendi azim ve kararlılığına inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır.

ATATÜRK diyor ki ”Bütün cihan bilmelidir ki, artık bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktu. Yalnız bir kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma niteliğini taşıyan 23 Nisan günü, kurulan meclisle yapılandırılan demokrasinin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine inanan Atatürk’ün Türk Milleti’nin aydınlık geleceği olarak gördüğü gençliğe armağanı olan bu bayramı, bütün azim ve kararlılığımızla kutluyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.