site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Bisiklet Topluluğu Bu Defa Türkiye’yi Temsil Edecek

Selçuk Bisiklet Topluluğu Bu Defa Türkiye’yi Temsil Edecek
24.05.2015
A+
A-

bisiklett

Selçuk Bisiklet Topluluğu kurucu üyelerinden olan Adnan Barım ve Ayşe Barım, Uluslararası Brüksel-Türkiye bisiklet yolları kapsamında başlatılan Hareket Haftası afişlerinde yer alacak. 12 ülke arasında Türkiye’yi temsil edecek olan Adnan ve Ayşe Barım’ın fotoğrafı afişlerde yer alacak. Türkiye’yi temsil etmek adına kendi fotoğraflarının seçildiğini duyan Barım çifti, büyük bir sevinç duyduklarını dile getirdi.

Selçuk Belediyesi’nin bisiklet aktiviteleri konusunda hiç bir adım atmayarak sürekli ertelemelerde bulunması Adnan ve Ayşe Barım çiftinin olumsuz yönde tepkilerine yol açtı. Selçuk Belediyesine karşı kırgınlıklarını belirten Barım çifti, “Kendi çabalarımızla Selçuk Bisiklet Topluluğunu tanıtmaya çalışıyoruz. Çevre ilçelerden de bisikletçi arkadaşlarımızı ilçemize davet ederek, onlarla vakit geçirip Selçuk’u tanıtıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için herkesi bisiklet sürmeye davet ediyorum. Biz Selçuk’u en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşarken, Selçuk Belediyesi’nden hiç bir destek göremememiz ise bizleri üzüyor” dedi.

YORUMLAR
  1. ADNAN BARIM dedi ki:

    Selçuk bisiklet topluluğu olarak 24 mayıs pazar aydın söke kuşadası izmir bayındır tire den bisiklet dostları ile bu güzel haber için etkinlik turu yaptık ve mangal ile sonlandırdık, Bir alo demek ile bir çok bisikletli dost geliyor. Brüksel ve bir çok yere bisiklet topluluğunu duyurduk bir yıldır belediyeden bisiklet ile ilgili bir haber alamadık ve bu gün bir çok bisikletçi ile belediye önünde fotoğraf çekildik biz varız buradayız görmesenizde duymasanızda özğürlük ve dostluklar için pedala devam.

  2. Mutlu Okumus dedi ki:

    Bruskerle Ulastiginizda Mutlaka bir kahvemi icmeye beklerimsizi
    Selcukta buyumus biri olarak sizleri burada agirlamaktan mutluluk duyarim

    Mutlu Okumus
    http://www.lemustache.be