site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nin SGK borcu yeniden yapılandırılıyor

Selçuk Belediyesi’nin SGK borcu yeniden yapılandırılıyor
11.02.2016
A+
A-

SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyarette Selçuk Belediyesi’nin SGK’ya olan borçlarının yapılandırılması konusu görüşüldü.

Selçuk Belediyesi’nin SGK’ya olan borçlarının dikkate alınarak konuşulduğu ve yeniden bir değerlendirme yapma yoluna gidildiği ziyarette; bu konuda yapılması gereken hızlı çözüm arayışları değerlendirildi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Tabi ki devletin yasal sorumlulukları içerisinde yapılması gerekenler yapılacaktır. Bu anlayış içerisinde biz var olan borçlarımızı yeniden yapılandırıyoruz” dedi.

“Selçuk’ta SGK Eğitim Merkezi açılmasını arzu ederiz”

Sosyal Güvenlik Kurumunu (SGK) Selçuk’a kazandırmak istediklerini ve bu bağlamda SGK Merkezine bir bina yapımı için yer vermeyi planladıklarını kaydeden Başkan Bakıcı; “Bu merkezin Selçuk’ta sosyal güvenlik hizmetini karşılamanın üzerinde bir eğitim merkezi olarak da işlem görmesini ve kalıcı olmalarını arzu ediyoruz. Dolayısıyla biz de sosyal güvenlik merkezi yapılması için onlara uygun bir alanı göstereceğiz. Böylece hem böyle bir binayı da kazanmış olacağız, hem de kendileri burada il müdürlüğü olarak kalıcı olmuş olacaklar. Ben bu anlayışla bizleri ziyaret eden ve bu konuda katkı sağlayan SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili’ye teşekkür ediyorum” dedi.

“Daha iyi koşullarda hizmet vermek istiyoruz”

Ziyaret sonrası SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili de bir açıklama yaptı. Bilgili her zaman kurum olarak yerel yönetimlerle ilişkilerini en yüksek noktada tutma gayreti içerisinde olduklarını belirterek; “Belediyelerle ilgili ilişkilerimizi en üst düzeyde tutma gayretindeyiz. Bunun için buradayız. Kurumsal anlamda bilgi ve bilinçlendirilmenin arttırılması adına belli sektörlere yönelik birtakım çalışmalarımız var. Bu kapsamda belediyelerden destek bekliyoruz. Selçuk’ta daha iyi koşullarda hizmet vermek istiyoruz. İzmir genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Örneğin Torbalı Belediyesinin katkılarıyla Torbalı güzel bir hizmet binasına kavuşuyor. Selçuk ilçesinde de neden olmasın? Bu konuda başkanımızın ardım ve desteğini bekliyoruz. Bu anlamda belediyelerimizin imkanlarından istifade etmek istiyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bravo Zeynel sonunda belediyeyi icralık yaptın.