site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk AKP’de 3 Aday Adayı Başvuru Yaptı

Selçuk AKP’de 3 Aday Adayı Başvuru Yaptı
10.10.2013
A+
A-

SELCUK-AKPARTI (12)

AKP Selçuk Belediye Başkanı aday adayları Halil Düztaş, Osman Başterzi ve Zeynel Bakıcı başvuru dilekçelerini ilçe başkanlığına aynı anda verdiler.

İlçe Merkezinde bir araya gelen 3 aday adayı, birlik ve beraberlik mesajları verip yürüyerek parti binasına geldiler. Burada İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve diğer parti üyelerince çiçeklerle coşkuyla karşılanan aday adayları, parti merkezinin kimi aday gösterirse o kişinin yanında birleşeceklerini el ele tutuşarak gösterdiler.

Adaylık başvuru dosyalarını kabul etmeden önce tüm partilere ve aday arkadaşlarına seslenen AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, aday arkadaşlarının hiçbirinin arasında birbiriyle yarış içerisinde olmadığını, bu sürecin partiye hizmet etme süreci olduğuna vurgu yaptı. Üç arkadaşının da AK Parti’nin Selçuk’ta var oluşuna çok büyük katkıları olduğunu hatırlatan Yeşilçimen; “Dolayısıyla bu 3 aday adayı arkadaşlarımızı AK Parti Selçuk ilçe teşkilatında önümüzdeki süreçte birbirlerine daha çok kenetlenmiş olarak göreceksiniz. Biz diğer partiler gibi birbirimize çelme takan, kırıcı sözler söyleyen bir parti değiliz. Buna emin olun ki, hiçbir aday arkadaşımın birbirleriyle yarış yapacak gibi bir niyeti yoktur, buna da izin vermeyiz. Ben bu anlayışla inanılmaz derecede mutluyum. İyi ki bu yolculuğa hep beraber çıkıyoruz. Emin olun ki, 2014 yerel seçimlerde Selçuk halkının gönlündeki adayla seçimlere gireceğiz ve 30 Mart 2014’te yereldeki iktidarın AK Parti İlçe teşkilatı olacağına inancım tamdır” dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren ve bu seçimlerin mutlaka kazanılması yolunda var gücüyle çalışacakları vurgusunu yapan AK Parti Belediye Başkan aday adayı İşadamı Osman Başterzi, Selçuk’ta, İzmir ve ülke geleninde bir ilki Ak Parti çatısı altında yaşadıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde adaylık başvurusu yaptıklarını ifade etti. Aday arkadaşlarıyla birlikte tek bir ortak amaçlarının olduğunu belirten Başterzi; “Amacımız 2014 yılında yapılacak olan seçimlerde partimizin Selçuk’ta zaferle çıkmasıdır. Benim buradaki hedefim; 25 yıllık CHP iktidarını sonlandırmak için teşkilatımın bir neferi olarak partimin vereceği her görevi koşulsuz yerine getirmektir. Yani ben Osman Başterzi olarak teşkilatımız kimi aday gösterirse göstersin partimin vereceği bütün görevleri yapmaya hazırım. Maddi manevi her şeyimle partimizin emrinde olacağımı söz veriyorum” diyerek 2014 yılında yapılacak seçimlerin Selçuk’a hayırlı olmasını diledi.
 
AK Parti’de tarihi bir gün yaşandığını, yaklaşan yerel seçimler öncesi iki aday adayı arkadaşlarıyla birlikte var olan gücü göstermek olduğunu belirten aday adaylarından İşadamı İnşaat Mühendisi Halil Düztaş “Gerek kişiliğim, gerekse Selçuk halkına hizmet etme arzum üzerine; Bende taşın altına elimi sokmak ve güzel ilçemizi tarihi, doğası, kültürel varlıkları ile yaşanabilir bir kent yapmak için partimizin kurulları doğrultusunda bu göreve talibim. Her zaman gurur duyduğum ve çatısı altında bulunduğum partimin kurulları 2014 yerel seçimlerinde bana nerede görev verirse sonuna kadar çalışmaya hazırım. Çünkü benim amacım AK Parti’nin yerelde ve genelde iktidar olmasıdır” dedi.

SELÇUK’TA 2009 YILINDA BAŞLAYAN BİR SÜREÇ, 2014’TE İKTADARLA TAMAMLANACAK

2009 yılında Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olan ve çok az bir farkla seçimi kaybeden Dr.Zeynel Bakıcı da, Selçuk ilçesi ve Selçuk halkı için bir kez daha bu yola çıktığı vurgusunu yaptı. Seçim sürecinin başladığını, aslında bu sürecin 2009 yılında başladığını hatırlatan Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday adaylarından Dr.Zeynel Bakıcı; “Biz bu süreç içerisinde elde etmemiz gereken noktayı elde edemedik. Şimdi diyoruz ki; elde edilmesi gereken noktayı halkımız için, Selçuklu için ve bütün hemşerilerimiz için elde edeceğiz ve burada da en iyi hizmeti herkese göstereceğiz” dedi.
 Çok zor bir süreçten geçtiklerini, bu süreçte partisinin ve tüm hemşerilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istediğini belirten Bakıcı; “Burada aynı zamanda saygı duyduğu iki arkadaşım var. Onlarla birlikte kol kola bu hedefe yürüyeceğimize ve bunu da en iyi şekilde yerine getireceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Selçuk halkının da buna inandığına eminim arkadaşlar. Bizler bu düşüncelerle bir yola çıkıyoruz. Bize bu görev verilirse en iyi şekilde yerine getireceğimi, ancak teveccüh arkadaşlarımdan yana olursa da biz o zaman o arkadaşlarımızı destekleyerek yine görevimizi yerine getiririz. Benim inancım yüreğinde sevgi olan, yüreğinde inanç olan, yüreğinde adalet olan, yüreğinde Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş olan herkesin bunu destekleyeceği yönündedir. Biz yolumuza çıkıyoruz, Allah; bize gayret ve güç versin, yardım etsin diyoruz. Bizler hiç bir ayrımcılığa, ötekileştirmeye girmeden bu yolda adımlar atacağız” diyerek kendi partisinden aday adayı olan arkadaşlarına ve diğer partilerdeki aday adayı arkadaşlarına bu süreçte başarılar diledi.

SELCUK-AKPARTI (9)

SELCUK-AKPARTI (11)

SELCUK-AKPARTI (13)

SELCUK-AKPARTI (14)

SELCUK-AKPARTI (15)

SELCUK-AKPARTI (16)

SELCUK-AKPARTI (18)

YORUMLAR
  1. ali dedi ki:

    zeynel hocayı gecen secımlerle beraber tanıdık.osman abı 50 senedır belkı selcukta ben cocuktum o tüp taşırdı evlere görürdüm.hem esnaf hem adam gibi adam hem mutevazı halk adamına yakısır baskanlık

  2. Anonim dedi ki:

    Diğerleri önemli değil ama Zeynel’in Tayyib’in resmi önünde poz vermesi çok acı…Eyy menfaat sen nelere kadirsin !

  3. Anonim dedi ki:

    Her 3 adayda birbirinden değerli kişilikler. Ama Zeynel hoca belediyeciliği bilen proje ve strateji alanında başarılı,yapıcı ve öz güven olarak daha çok ön plana çıkmaktadır. İnanıyorum ki, hükümet desteğiyle de Selçuk’umuzu istenilen yere taşıyacaktır.
    saygılarımla

  4. Selim dedi ki:

    Artık selçuk için değişim vakti geldi. Bu değişimde zeynel beyle olur. Kendinden emin yapıcı kişiliği ve eğitimci kimliğiyle ilçemize çok getirleri olacaktır. ankaranın kendi belediyesine yardımı ile sekçukta iş istihdamı artacaktır.

  5. menderes dedi ki:

    Birisi parası var diye aday olacağını sanıyor, biri ise zaten selçukta yaşamıyor. Halil abi halkın içinden, halkın sorunlarını bilen, dürüst, güvenilir birisi. Bence adaylığı o hak ediyor.

  6. lady d dedi ki:

    Açıkçası ben aileden chp liyim tüm izmirliler gibi.ancak yerel yönetimde esas olan kişilerdir.chp nin selçuk’taki iktidarının selçuğu ilerletmediği ortada. bizim belediyecilikten anlayan, selçuğu ileriye taşıyacak,güvenebileceğimiz bir adaya ihtiyacımız vardı.açıkçası akp iyi bir atılım yapmış vefa’nın nedense kazık çaktığı belediye koltuğuna chp nin oturtamadığı Halil DÜZTAŞ’ı aday adayı yapmıştır. Halil abinin yaptıkları,karakteri,yardımseverliği ortada…o yüzden akp yi değil ama halil abiyi bize umut verdiği için destekliyorum…

  7. menderes dedi ki:

    Neden halil abiyi destekleyen mesajlar siliniyor ey editör!!! kaç para aldınız ???bunu da silin de paranın büyüklüğünü anlayalım !

  8. İSABEY dedi ki:

    OSMAN DA OLMAZ ZEYNEL DE OLMAZ HALİL DÜZTAŞ KARDEŞİMİZ DE BİLGİ DESEN VAR TAHSİL DESEN VAR KİŞİLERLE DİYALOĞU VAR BENİM BİLDİĞİM ONLARCA KİŞİYE YARDIM ELİNİ UZATAN KİŞİ AYRIMI YAPMAYAN İNSANLARI KIRMADAN RENCİDE ETMEDEN YARDIMINI ESİRGEMEYEN HALİL DÜZTAŞ OLURSA OYUMU HİÇ DÜŞÜNMEDEN İLK KEZ AKP VERİRİM ZEYNEL İN OYU 3000 BİNİ OSMAN IN OYU MEÇHUL VEFA YA TEK RAKİP HALİL DÜZTAŞ GERİSİ TEFERRUAT

  9. DADAŞLAR DİYARI dedi ki:

    yıllarca halil abinin ekmeğini yedi vefa borcumu ödemek için ilk ve son fırsat oyum akp zinhar vermem halil abi olunca akan sular durur

  10. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    yorumlara bakıyorumda inanamıyorum, yahu düne kadar tayip hükümetine tepkiler verenlere sözüm örneğin gezi parkı gibi direnişler tepkiler nerede kaldı, devlet malı senin benim malım onlara zarar verinceye kadar beş yılda bir vatandaş olmaktan çıkalım, üç beş kuruş için gelecek nesilleride düşünerek tam zamanı deyip ipler bizim elimizde iken akp sandıklara gömmenin tam zamanı. T.C mizi ANDIMIZI kaldıran şu hükümete ne OSMAN, ne ZEYNEL, ne HALİL BABAM çıksa mezardan oyumu vermem. BABAM da hiç kusura bakmasın yatsın orada midesi olan kaldırır işkembesi olanlar için farketmez, bende mide var hazmetmiyor hazmetmez elinizi vicdanınıza koyun oyunuzu ona göre verin, etki altın da kalmadan kendi özgür iradenizle hareket ederseniz son pişmanlığın pişmanlığını duymazsınız, geleceği son kararınız değiştirecek, BANA CEVAP YAZACAKLARIN DİKKATİNE ADINI AÇIK AÇIK YAZMAYANI DİKKATE ALMAM, korkmayın etek giymeyin pantolon giyin emi…

  11. ali gencturk dedi ki:

    ben genelde akpye oy vermedım vermemde.ama bu secımlerde selcugumun gelecegı ıcın cocuklarımın gelecegı ıcın oyum akpye degıl.basındakı degerlı kardesım Osman’a olacak.Yerelle genelı karıstırmamak gerek .yerel secımde ılcemızın gelecegı ıcın menfaatlerı ıcın ıktıdarı secmelıyız.kım ne derse desın bu adamların yaptıgı tek guzel seylerın basında beledıyecılık gelmekte.başındada Osman kardesım oldugu surece bu SELCUK BELEDIYESI uçar gider kimsede tutamaz.Osmanın cızgısı bellı.Karakteri belli,Ticari başarıları belli.Motosıklette ve mobılyada bır turkıye markası oldu ve bızlerı gururlandırıyor.Ticari hayatı başarılarla dolu bır ınsanın karakteri düzgün bir insanın Selçugumuz içinde başarılı işler yapacagına ınancım tamdır.Osmanın ben bır kısıyı kırdıgını gormedım Selcukta herkesın ısıne kostu yıllardan berıde işinin çoğu İzmirde olmasına ragmen İzmirdede evi olmasına ragmen o hergün Selçukda.Insanların dertlerıyle ılgılenıyor sıyası olarak yapabılecegı herseyı yapıyor .Burada Osman hakkında yazılacak çok şey var daha ama bence Selçuk ve Akp doğru kararı verecektir ve ilk önce Aday yapılacaktır ve sonra da halk onu başkan yapacaktır benım ınancım sonsuzdur.basarılar diler ılcemıze hayırlı olmasını dılerım.

  12. RECEP IRMAK dedi ki:

    M.H.P gümbür gümbür son yılların en şiddetli rüzgarıyla geliyor sizler zeynel osman halil vefa derken levent görür atı alıp üsküdarı geçti siz daha ordamısınız

  13. Hüsnü Aklın dedi ki:

    VEFA aday olursa bu sefer sansı yok. Cok basit gidin sorun 100 kişiden 99u illallah diyor.

  14. fıko dedi ki:

    osman basterzi +halil düztas=5000 oy olmaz amacları aday olmak degil

  15. Anonim dedi ki:

    zeynel + osman + halil = 5000 (5bin oy) en fazla alacağı oy. gerisini rüyanda görürsünüz.