site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk AKP’de 3 Aday Adayı Başvuru Yaptı

Selçuk AKP’de 3 Aday Adayı Başvuru Yaptı
10.10.2013
A+
A-

SELCUK-AKPARTI (12)

AKP Selçuk Belediye Başkanı aday adayları Halil Düztaş, Osman Başterzi ve Zeynel Bakıcı başvuru dilekçelerini ilçe başkanlığına aynı anda verdiler.

İlçe Merkezinde bir araya gelen 3 aday adayı, birlik ve beraberlik mesajları verip yürüyerek parti binasına geldiler. Burada İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve diğer parti üyelerince çiçeklerle coşkuyla karşılanan aday adayları, parti merkezinin kimi aday gösterirse o kişinin yanında birleşeceklerini el ele tutuşarak gösterdiler.

Adaylık başvuru dosyalarını kabul etmeden önce tüm partilere ve aday arkadaşlarına seslenen AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, aday arkadaşlarının hiçbirinin arasında birbiriyle yarış içerisinde olmadığını, bu sürecin partiye hizmet etme süreci olduğuna vurgu yaptı. Üç arkadaşının da AK Parti’nin Selçuk’ta var oluşuna çok büyük katkıları olduğunu hatırlatan Yeşilçimen; “Dolayısıyla bu 3 aday adayı arkadaşlarımızı AK Parti Selçuk ilçe teşkilatında önümüzdeki süreçte birbirlerine daha çok kenetlenmiş olarak göreceksiniz. Biz diğer partiler gibi birbirimize çelme takan, kırıcı sözler söyleyen bir parti değiliz. Buna emin olun ki, hiçbir aday arkadaşımın birbirleriyle yarış yapacak gibi bir niyeti yoktur, buna da izin vermeyiz. Ben bu anlayışla inanılmaz derecede mutluyum. İyi ki bu yolculuğa hep beraber çıkıyoruz. Emin olun ki, 2014 yerel seçimlerde Selçuk halkının gönlündeki adayla seçimlere gireceğiz ve 30 Mart 2014’te yereldeki iktidarın AK Parti İlçe teşkilatı olacağına inancım tamdır” dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren ve bu seçimlerin mutlaka kazanılması yolunda var gücüyle çalışacakları vurgusunu yapan AK Parti Belediye Başkan aday adayı İşadamı Osman Başterzi, Selçuk’ta, İzmir ve ülke geleninde bir ilki Ak Parti çatısı altında yaşadıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde adaylık başvurusu yaptıklarını ifade etti. Aday arkadaşlarıyla birlikte tek bir ortak amaçlarının olduğunu belirten Başterzi; “Amacımız 2014 yılında yapılacak olan seçimlerde partimizin Selçuk’ta zaferle çıkmasıdır. Benim buradaki hedefim; 25 yıllık CHP iktidarını sonlandırmak için teşkilatımın bir neferi olarak partimin vereceği her görevi koşulsuz yerine getirmektir. Yani ben Osman Başterzi olarak teşkilatımız kimi aday gösterirse göstersin partimin vereceği bütün görevleri yapmaya hazırım. Maddi manevi her şeyimle partimizin emrinde olacağımı söz veriyorum” diyerek 2014 yılında yapılacak seçimlerin Selçuk’a hayırlı olmasını diledi.
 
AK Parti’de tarihi bir gün yaşandığını, yaklaşan yerel seçimler öncesi iki aday adayı arkadaşlarıyla birlikte var olan gücü göstermek olduğunu belirten aday adaylarından İşadamı İnşaat Mühendisi Halil Düztaş “Gerek kişiliğim, gerekse Selçuk halkına hizmet etme arzum üzerine; Bende taşın altına elimi sokmak ve güzel ilçemizi tarihi, doğası, kültürel varlıkları ile yaşanabilir bir kent yapmak için partimizin kurulları doğrultusunda bu göreve talibim. Her zaman gurur duyduğum ve çatısı altında bulunduğum partimin kurulları 2014 yerel seçimlerinde bana nerede görev verirse sonuna kadar çalışmaya hazırım. Çünkü benim amacım AK Parti’nin yerelde ve genelde iktidar olmasıdır” dedi.

SELÇUK’TA 2009 YILINDA BAŞLAYAN BİR SÜREÇ, 2014’TE İKTADARLA TAMAMLANACAK

2009 yılında Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olan ve çok az bir farkla seçimi kaybeden Dr.Zeynel Bakıcı da, Selçuk ilçesi ve Selçuk halkı için bir kez daha bu yola çıktığı vurgusunu yaptı. Seçim sürecinin başladığını, aslında bu sürecin 2009 yılında başladığını hatırlatan Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday adaylarından Dr.Zeynel Bakıcı; “Biz bu süreç içerisinde elde etmemiz gereken noktayı elde edemedik. Şimdi diyoruz ki; elde edilmesi gereken noktayı halkımız için, Selçuklu için ve bütün hemşerilerimiz için elde edeceğiz ve burada da en iyi hizmeti herkese göstereceğiz” dedi.
 Çok zor bir süreçten geçtiklerini, bu süreçte partisinin ve tüm hemşerilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istediğini belirten Bakıcı; “Burada aynı zamanda saygı duyduğu iki arkadaşım var. Onlarla birlikte kol kola bu hedefe yürüyeceğimize ve bunu da en iyi şekilde yerine getireceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Selçuk halkının da buna inandığına eminim arkadaşlar. Bizler bu düşüncelerle bir yola çıkıyoruz. Bize bu görev verilirse en iyi şekilde yerine getireceğimi, ancak teveccüh arkadaşlarımdan yana olursa da biz o zaman o arkadaşlarımızı destekleyerek yine görevimizi yerine getiririz. Benim inancım yüreğinde sevgi olan, yüreğinde inanç olan, yüreğinde adalet olan, yüreğinde Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş olan herkesin bunu destekleyeceği yönündedir. Biz yolumuza çıkıyoruz, Allah; bize gayret ve güç versin, yardım etsin diyoruz. Bizler hiç bir ayrımcılığa, ötekileştirmeye girmeden bu yolda adımlar atacağız” diyerek kendi partisinden aday adayı olan arkadaşlarına ve diğer partilerdeki aday adayı arkadaşlarına bu süreçte başarılar diledi.

SELCUK-AKPARTI (9)

SELCUK-AKPARTI (11)

SELCUK-AKPARTI (13)

SELCUK-AKPARTI (14)

SELCUK-AKPARTI (15)

SELCUK-AKPARTI (16)

SELCUK-AKPARTI (18)

YORUMLAR
  1. SERDAR dedi ki:

    Selçuk Türkiye içerisinde değerli bir ilçedir. Bu değerli ilçenin gelişmesi için AK PARTİ belediyeciliğinin ilçemize gelmesi gerekmektedir. Bu işi en iyi yapacak kişi de Osman BAŞTERZİ’dir.

  2. ak partili dedi ki:

    Partimiz için ilçemiz için kim hayırlısıysa o olsun.Zeynel,Osman,Halıl farketmez bız Ak partililer olarak hepsine aynı mesafedeyız ve hepsını ayrı ayrı cok sevıyoruz.Genel Merkez doğru kararı verecektır Selçuk için hayırlı olanı verecektır.Kımse endıseye kapılmasın.Bızım partımızde Zeynelcı,Osmancı,Halılcı zıhnıyetı asla olmayacaktır.Zafere kımınle gıdılecekse buna partı merkezımız kararını verecektır dogru kararı verecektır ve bızde o arkadasımızla zafere gıdecegız .Dun adaylarımız cok guzel konustu hepsı bırbırıyle tek yurek zafere kosacak hayırlısıyla.Selcugumuza hayırlı olsun

  3. Akif dedi ki:

    Ne demiş Osman Başterzi 25 yıllık CHP iktidarını sonlandırmak istiyorum ZEYNEL BAKICI bunu diyebilirmi asla çünkü zaten CHP li bunu söylemek için yürek ister arkandayıZ Osman abi adayımız sensin.Selçuk senin gibi birisini kaybetmeyecektir.

  4. AYŞEN dedi ki:

    CHP güçlü aday çıkarmalı artık Vefa bey de HOŞÇAKALIN demeyi bilmeli.CHP nin adaylarını bekliyoruz…

  5. Anonim dedi ki:

    demokratikleşme paketiyle ilgili açıklama yapmışlar çokk güzelmişşş hele andımızın kaldırılması devrim niteliğindemişş..korkaklar bunları yapamazmış tayyip cesurmuş..SEÇİMDE SELÇUĞUN YİĞİT HALKI ŞAMARI VURDUĞUNDA GÖRCEM HEPİNİZİ..

  6. b.iskender dedi ki:

    Osman abi aday olursa oyum onun bence iyi yapar bu işi

  7. GÜMBÜR GÜMBÜR dedi ki:

    tayyip zeynele bakıyor ve gülümsüyor.bir bildiği vardır heralde !

  8. YAĞMUR dedi ki:

    osman abi ye yakışır başkanlık selçukta kimin kapısını çalsa oyunu alır geriye dönük yapmış olduğu yardımlar ve o kişiler ona ihanetlik yapmaz başkan yapar zeynel bey kimden oy isteyecek kendinden başka kime el uzatmış sorarım bir baba yiğit varsa açıklasın

  9. Abdullah dedi ki:

    Selçuk AKLANMAK için Osman Başterzi yi Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

  10. Anonim dedi ki:

    Bence Halil bey’e bir şans verilmeli, gerçekten değerli bir arkadaşımız. Ben ak partili değilim ama onun için oyumu verebilirim.

  11. Zuhal dedi ki:

    Zeynel hoca gelecek dertler bitecek

  12. Anonim dedi ki:

    ADAYLARIN ÜÇÜ DE DÖRT DÖRTLÜK.. YAKIŞIR..

  13. 25 YILLIK CHP Yİ YIKMAK İSTEYEN OSMAN BAŞTERZİ...! dedi ki:

    SELÇUGU 25 YILLIK CHP ZİHNİYETİNDEN KURTARMAK İSTEYEN SAYIN BAŞTERZİ; AZ Bİ GEÇMİŞİMİZİ KURCALAYALIM İSTERSENİZ. KENDİSİ ASLINDA SODEPLİ’ DİR DAHA SONRA KAMİL SUBAŞININ İLK DÖNEMİNDE CHP Lİ OLMUŞTUR. ŞU ANKİ İPEK YOLU DİYE BAHSETTİĞİMİZ ARAZİ ASLINDA MUHSİN BEYLERİN OLUP YILLARCA İMAR İZNİ ALINAMAMIŞ VE OSMAN BEYE SATILMIŞTIR. NE KERAMETSE KAMİL SUBAŞI TARFINDAN “””CHP “”””‘Lİ OSMAN BAŞTERZİ ALDIKTAN SONRA İMARA AÇILMIŞTIR. DAHA SONRAKİ SEÇİMDE SAYIN BAŞTERZİ ANAVATAN, DOĞRUYOL PARTİSİ, GİBİ SİYASİ PARTİLERİN TARAFTARLIGINI YAPMIŞ VE SON DÖNEMLERDEDE, GEÇMİŞ DÖNEMLERDE İKTİDARLARIN PARTİSİNDEN OLDUGU GİBİ BU GÜNDE AKP PARTİZANI OLARAK O CHP Lİ, ANAVATANLI, DOGRUYOLLU, ÇİZGİSİNDEN ? YÜRÜMEKTEDİR. ŞİMDİ BUNU NİYE ANLATTIM. İNSANLARIN İNANÇLARI VE YAŞAM TARZLARI, DÜNYAYA BAKIŞ AÇILARI O İNSANIN KARAKTERİNİ ORTAYA KOYMAKTADIR. BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ CHP LİYİM 35 SENEDİR.NAMI DEGER APO REİS ABDULLAH ÖZNURDA ONU BİLDİM BİLELİ MHP LİDİR. BİZİM KARAKTERİMİZDE BAŞKA BİR ALTERNATİF YOK. SİYASİ BAKIŞ AÇIMIZ ÇIKARLAR ÜZERİNDE KURUK DEĞİL. DÖNEM ADAMI DEĞİLİZ EN BASİTİNDEN. PEKİ YA OSMAN BAŞTERZİ 25 YILINA ÇAMUR ATTIGIN CHP NİN İLK 10 YILINDA BİR FİİL İÇİNDE BULUNDUN. O ZAMAN CHP GÜZELDİ, HATTA O KADAR GÜZELDİ İPEK YOLU ARAZİSİ İMARA AÇILDI. ŞİMDİ NE OLDUDA KAKA OLDU SAYIN BAŞTERZİ. KONUŞURKEN LÜTFEN GEÇMİŞİNİ UNUTMA. GEÇMİŞTE KOL KOLA GEZDİĞİN İNSANLARIN BİLDİKLERİ SENİ ANLATMAYA YETER. ONUN İÇİN OMURGA GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİDİR. AMA BU SİYASET FIRSATÇILIGI, AYNI BEL FITIGI GİBİDİR. OMURGAYI İSTER İSTEMEZ BÜKER. BU DA DAHA SONRA ACI VERİR.

  14. kordelya dedi ki:

    grubun arkasındakı resımlerı kımse fark ettımı ??
    tayyıpn ın yuzu guluyor.
    Buyuk Kurtarıcı , Buyuk Kumandan ,Büyük TÜRK , MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün böyle bir resmini hiç hatırlamıyorum.
    Atamızın gülmeyen yüzü olan ve gözlerinin bakısındakı anlamsızlık.Resımle oynanmıs sanırım.
    Bu kustahlıktır………….
    BU MESAJI YAYINLAYIN LUTFEN
    DEFALARDIR ATTIGIM MESAJLAR YAYINLANMIYOR

  15. Hasan Yapici dedi ki:

    Selcuk un eski anap, dogru yolcu ve eski solcu ilce baskanina ihtiyaci yok. selcukun böyle kişilere ihtiyaci yok. Selcuk calisacak is yapacak baskana ihtiyac duyuyor. selcuk , selcuku koy olmaktan cikarip eski gunlerini yasatacak belediye baskanina ihtiyac duyuyor. Takunyaya degil akilli basli insanlara ihtiyacimiz var .

  16. Anonim dedi ki:

    SİZİN PARTİNİZ YANİ SİZİN BAŞBAKANINIZ VE HÜKÜMETİNİZ ŞU AŞAĞIDA Kİ ANDIMIZI KALDIRANLARDI DEĞİL Mİ, OY MOY YOK SİZE SELÇUKTAN… KİMSENİN ZORUNA GİTMESİN GURURLA YAZIYORUZ VE PAYLAŞIYORUZ….
    Türk’üm, doğruyum, çalışkanım.
    İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak,
    Yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
    Ülküm; yükselmek ileri gitmektir.
    Ey büyük Atatürk!
    Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
    Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türk’üm diyene!

  17. Anonim dedi ki:

    Gönlümüzdeki tek aday Halil Düztaş

  18. Anonim dedi ki:

    35 Yıllık aynı partiden olmayı maharet sanan insanlar,zaten sizin gibi insanlar olduğu sürece Selçuk’tan veya İzmir’den sokaktaki herhangi bir yeteneği ve becerisi olmayan insanlar bile CHP’den aday gösterilse seçileceğine inanıyor. İnsanlar bir partideki ortamdan, gidişattan memnun olmayabilir ve bir takım değişikliklerin gerekli olduğunu görebilir ve bunun için farklı ortamlarda mücadele edebilir. Bu döneklik değil, o partideki sıradanlıktan,beceriksizlikten ve kişisel çıkarlardan usanmışlıktan kaynaklanır. Ha buna rağmen genel seçimlerde sen yine oyunu istediğin partiye ver ama yerel seçimlerde aday partiden daha önemlidir. O yüzden insanlar değişime kapalı olmamalı.
    Sayın Hasan Yapıcı, haklısınız, Selçuk’un çalışacak,iş yapacak bir başkana ihtiyacı var ama mevcut başkan sizce bu özelliklere sahip bir başkan mıdır? 15 senelik performanstan memnun musunuz?

  19. Ak Partili dedi ki:

    Sayın YAPICI Osman BAŞTERZİ gibi mütevazi, ileri görüşlü birine takunyacı diyen birinin kesinlikle aklıyla zoru var derim.
    Saygılarımla.

  20. serkan dedi ki:

    Siz burda daha yıyın bırbırınızı herkesın sokakta konustugu Osman basterzı adaylıgı garantılemıs ve benım partıden ulastıgım arkadaslarda aynı seyı soyluyorlar hepsı bırden osman basterzı bı adım onde denıyor.osman basterzı aday olursa baskanda olur.hayırlısı

  21. misitk dedi ki:

    Sevgili Selçuklular Osman bey veya Halil bey aday olursa selçuktan 2000 oyun üzerine çıkmaları mucize olur. Vefa beyin ekmeğine tereyağı sürerler. Akpartiden Selçukta başkan olabilecek tek kişi Zeynel hocadır. İnanıyorum ki 10.000 ve üzeri oy alarak başkan olacaktır.

    1. Anonim dedi ki:

      değil zeynel bakıcı tayip erdoğan gelse selçukta 4 bin oyu geçemez eskiden di o şans sadece bir kere verilir selçuktan bu zihniyete geçiş yok.

  22. Anonim dedi ki:

    çizgisi değişmeyen tek aday halil beydir.

  23. Anonim dedi ki:

    valla ben bişey söylücem. 15 senedir burda hep yazar bu arkadaşlar. gümbür gümbür geliyoz, şöyle geliyoz böyle geliyoz. ama seçim bitincede kimse ugramıyor buralara. yahu buda işte 15 senedir oldugu gibi aynısı olucak. bu yeni bölüm degilki aynı filmin tekrarı. başkan yine vefa olucak, zeynel yine seçimden sonra kaçıcak. haaa osman işte o zaman görecek ak koyunu kara koyunu. selçuklu olarak akp partizanı olan osman başterziden alış veriş kesinlikle yapmıyacagım. yapmıyacagım gibi de yaptırmıyacagım. anamızı aglatan akp nin bayragını taşıyan adama ben oy değil yagmurlu havada su vermem su….

    1. Ak Partili dedi ki:

      Aynı filmi gördüm ve 15 sene demişsin bilirsin hatalar Tekerrürden ibarettir. Kısacası Selçuğun kaybı olmuş 15 sene… Ak parti nin Belediyeciliğinden haberin olması gerek ben ilçemizin gelişmesinden yana olduğum için tekrar hata yapıpta CHP ye oy veremeyeceğim diyenlerdenim bence sizde akıllı düşünün…Ve AK PARTİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEK …