site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sedona ve Vorteksleri

Sedona ve Vorteksleri
06.03.2013
A+
A-

umit-samur-selcukhaberDaha önce California` nın değişik şehirlerinde enerji titreşimi yüksek yerleri keşfetmiştim ve bunu yapmak bana heyecan vermişti. Türkiye` de de bu tür yerlere gitmeyi seviyorum. Mesela, Selçuk, Kaz Dağları ve Seferihisar titreşimleri yüksek yerlerden bazılarıdır. Ben bu yerlere gittiğimde kendimi son derece huzurlu ve mutlu hissediyorum çünkü doğa enerjisiyle bana destek oluyor.

Sedona` ya ziyaretimin sebebi, altında kristal mağaraların bulunduğu söylenen kızıl kayalıkları görebilmek ve üzerlerinde durarak, bu kayaların yaydığı yüksek titreşimi hissetmeyi deneyimlemekti.

Şimdi, Sedona hakkında bilgiye ne dersiniz?

Sedona, 1902 yılında yerleşim yeri haline gelmiştir ve adını da bundan sonra almıştır. Sedona resmi kayıtların dışında, dünyanın yeni çağ başkenti olarak bilinmektedir. North Arizona Üniversitesinin açıklamasına göre, yıllık 4 milyon turistin % 64 ü Sedona`ya ruhsal bir deneyim yaşamak üzere gelmektedir. Arizona`nın Grand Canyon` dan sonra ikinci büyük turist çeken yeridir. Amerika`nın Arizona eyaletinde, Yavapai County ve Coconino County arasında yer alan  bir şehirdir. Nüfusu 10,031kişi olarak belirlenmiş olan bu küçük şehirde, doğa harikası kızıl kumtaşları ve kızıl kayalar bulunmaktadır. Bu görkemli değişik şekillerde yükselen kızıl kayalıklar şehre eşsiz bir güzellik kazandırmaktadır.

Bu kasabaya gelen medyumların çoğunun boyutlar arası deneyimler yaşamakta oldukları konuşulduğu için, gelenlerin beklentileri hayli yüksek olmaktadır. Değişik ruhsal deneyim yaşamak amacıyla gelmeyen diğer ziyaretçiler manzara karşısında büyülenir ve kendilerini çok iyi hisseder. Hangi amaçla gidilirse gidilsin, Sedona` nın görülmeye değer ve Yaradan`ın yarattığı özel yerlerden birisi olduğunu söyleyebilirim.  Bana göre, kişilerin deneyimleri kendi bilinçleri doğrultusunda olmaktadır.

Birçok kişinin Sedona`yı ziyaret etmesinin sebebi, doğaüstü güç olduğuna inanılan ve vorteks adını almış bu güç ünitelerini deneyimlemek. 1981 yılında medium Page Bryant, “Sedona` nın yeryüzünün kalp çakrası olduğunu iddia eden bilgiyi kanal yoluyla aldığını duyurdu. Bu yüzden Sedona, dünyanın yeni çağının başkenti haline geldi. Bu medyum, Sedona` nın bir yerinde deneyimlediği ilk vorteksin, yeryüzü enerjisi olarak güçlü olduğunu hissettiğini belirttikten sonra, bu vorteksin ünü tüm dünyaya yayıldı. Sedona şehri, 1987 Agustos ayına kadar,  “Harmonic Convergence” adlı festivale ev sahipliği yapmış ve 5000 kişiyi bu küçük şehre çekmiştir. “Airport Mesa” adındaki vorteksin bulunduğu kayanın üzerinde 12 kişi, “OM” mantrasıyla birlikte, sol kollarını gükyüzüne kaldırmış ve sağ kollarını yeryüzüne indirerek, o güçlü pozitif enerjiyi yeryüzüne çekmeyi denemişlerdir.

Sedona` nın ünü gün geçtikçe artmaktadır. Bugün, aydınlanmayı arayanların % 43 ü, Sedona`ya Bryant` ın tanımladığına inanılan 4 vorteks için geliyor. “Bell Rock” ve “Airport” vortekslerinden başka, “Boynton Canyon” ve “Cathedral Rock” adında vorteksler bulunmaktadır. `Bell Rock` ve `Airport Mesa` vortekslerinin maskulen, `Cathedral Rock` vorteksinin dişil olduğu, `Boynton Canyon` vorteksinin ise, eril olduğu kadar dişil enerji de taşıdığı söylenmektedir. Maskulen vortekslerin, yeryüzünden gelen enerjiyle birlikte yukarı doğru aktığı ve dişil vortekslerin ise, yeryüzünden içe doğru aktığı söylendiği için vortekslere cinsiyet farkı yüklenmiştir.

Yukarı doğru akan enerjilerin genellikle dağların ve tepelerin üzerinde olduğu ve yeryüzünden aşağı doğru akan enerjilerin ise, kanyon ve benzeri yerlerde olduğuna inanılıyor.

Bu vorteksleri görmek ve yaydıkları enerjileri hissedebilmek için, broşürlerden bu yöreyi iyi bilen ve enerji titreşimlerini iyi hissedebilen bir kişiyi buldum. Bu hanım yıllardır medyum olarak, o yörede ziyaretçilere hizmet vermekteydi. Bu hanımın farklı bir özelliği vardı. İnsanların etraflarındaki enerji toplarını görebiliyor ve fotoğraf makinesiyle resimleyebiliyordu. Bu bana çok ilginç geldi ve ben de denemeyi arzu ettim.

Birlikte yola çıktık ve ondan bu kayalıklardan en çok titreşimi yüksek,  dişi enerji taşıyan ve büyükçe olana beni götürmesini istedim. Yolda benim fotoğraflarımı çekti. Resimlerde gördüğünüz o renkli enerjiler, yüksek titreşimli enerji varlıklarıdır. Beni sevmiş olmalılar ki etrafımı çevrelemişler.

Bu enerji topları hakkında daha önce nasıl bilgi sahibi olduğumu açıklayayım.  Eski eşim ve ben İstanbul`da Sultan Ahmet` te bir otelde kalırken, bir akşamüstüydü ve ezan okunuyordu. Eski eşim pencereden Sultanahmet camisinin görkeminden o kadar etkilendi ki resmini çekmek istedi. Resimleri bilgisayara aktarırken caminin üzerinde beyaz renkte büyükçe bir enerji topu gördük ve çok şaşırdık. O günden sonra enerji toplarına olan merakımız arttı ve onları başka resimlerde de bulabileceğimizi araştırmaya başladık. Eski resimlerimizin bazılarında bu enerji toplarına rastladık. Farkında olmadan, biz de enerji toplarını çekebilmiştik fakat Sedona` daki bu medyum hanım bu enerjileri görebiliyor ve bulundukları yerde resimleyebiliyor. Ben de bir gün bunu yapabilmeyi çok istiyorum.

Bilinmeyenler ve aklımızın sınırlarının ötesindeki her şey bizi korkutuyor. Elle tutulmayan ve gözle görülmeyeni, yani soyut olanı yok saymayı tercih ediyoruz. Bu tıpkı duygularımıza sahip çıkmak yerine, onları yok sayarak baskılamamız gibi.

Ben de önceleri bedenlenmemiş enerjilerden korkardım çünkü bu konuda hiçbir bilgiye sahip değildim ve öğrenmeye de fazla merakım yoktu. Zihnimin sınırlarını aşmaya karar verdiğimde, önümde çok farklı bir kapı aralandı. Bu sanki bambaşka bir dünyaydı ve çok heyecan verici görünüyordu. Okudukça, araştırdıkça ve deneyimledikçe korkum kayboldu ve bedenlenmemiş enerjilerle de iletişimin yollarını araştırma isteğim arttı.

Öğrenmeye çalıştıkça yenileri çıkıyor ve ben kendimi dipsiz bir kuyuda araştırmalar yapan birisi gibi hissediyorum. Uçsuz bucaksız ve sonu olmayan bilgi ağına dahil olmaktan son derece mutluyum. Bu bilgilerle umarım merakınızı cezbetmiş olurum. Böylece sizler de benim gibi bilinmeyene doğru yelken açarsınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.