site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Seçkiner sahaya indi

Seçkiner sahaya indi
25.03.2015
A+
A-

husnu-seckiner

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölgeden Aday Adayı olacağı öğrenilen Hüsnü Gürhan Seçkiner 26 Mart (Yarın) saat 13.30`ta MHP İl binasında yapacağı aday adaylığı açıklamasında İzmir gündemini sarsacak açıklamalarda bulunacağı öğrenildi.

MHP İzmir 1. Bölge Aday Adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner, sahaya indi. Seçkiner, bölgesindeki tüm ilçeleri tek tek ziyaret ederken, İzmir’in dertlerini ve sorunlarını yerinde çözmeye çalışıyor. Daha önce MHP Gaziemir yönetiminde yer alan ve MHP’nin tabanından gelen bir isim olan Seçkiner, özellikle bölgesindeki ilçelerin genel seçime çok iyi hazırlandığını ifade etti. Seçimlerde vatandaşın MHP’nin İzmirli milletvekili adaylarını görmek istediğini dile getiren Seçkiner “Biz bu yola çocukluğumuzdan itibaren baş koyduk. Partimizin ülküsü ile yoğrulduk. Güzel ülkemizin bugünlerde bizlere görev vereceğinin bilincindeyiz. Bu kara günleri ancak bizler aydınlığa çıkarabiliriz.” diye konuştu.

Geçtiğimiz ay Ege Üniversitesi’nde yaşana olaylara da değinen Seçkiner “Şehitimiz Fırat Çakıroğlu’na karşı birkaç şımartılmış şehir eşkiyasının tarafını tutarak, İzmirli’nin sabrını test etmeye çalışanlara sesleniyorum. Bizler bu ülke için kanını feda eden bir ırkın evlatlarız. Bu gün sizler bunu unutmuş gibi görünüyorsunuz. Biran önce silkelenip kendinize gelin” diye konuştu.

İzmir’in köy kalması ve metroda yaşanan kazaları da işaret eden Seçkiner “Türkiye’de ekonomi dip yapmış durumda. Vatandaş parasız, çaresiz. Zorla önlerine konan ve şımartılmış insanların elektrik faturalarını ödemek zorunda kalıyorlar. Bunları seslendirmek ve haklarını aramak için geliyor. Hükümet bunları yaparken, ana muhalefette büyük müsriflikleri başarı gibi önümüze koyuyorlar. Bakın geçtiğimiz gün İzmir’de dev bir fuar açıldı. Binlerce İzmirli’nin parası 4 tane firmanın tekelinde bulunan sayısı 10’nu geçmeyen fuar için toprağa gömüldü. Bunu da başarıymış gibi kutlamak için milyonlarca lirayı harcadılar. Sen eğer gerçekten sosyal bir belediye isen önce ulaşımın fiyatını düşür. Vatandaşını rezil etme” dedi.

husnuseckiner

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.