site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Savaşan: Bir paket kahveyle oy alacağını zannedenler yanılır

Savaşan: Bir paket kahveyle oy alacağını zannedenler yanılır
20.10.2015
A+
A-

aslan_savasan

İzmir’de kahvenin hatırı vardır ama oy’u yoktur

MHP İzmir Milletvekili ve 1. Bölge Adayı Aslan SAVAŞAN seçim çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında açıklamada bulunan SAVAŞAN; ‘Adeta İzmir’i ilmek ilmek dokuyoruz, İzmirli dertli, bizleri karşısında görünce dertlerini anlatıyor, İzmirlinin gündeminde ekonomi ve ülkenin güvenliği var. Özellikle ekonomi konusunda partimizin projelerini ve planlarını anlatıyoruz, güvenlik ve terörle mücadelede atacağımız adımlardan bahsediyoruz. Vatandaşa söyleyecek sözü olmayanlar “bir kahve veriyim sende bana oy ver” diyor!!! İzmir de bir paket kahveyle oy alacağını zannedenler yanılır!’ dedi.

MHP’li SAVAŞAN açıklamasının devamında İzmir’in en önemli sorununun işsizlik olduğunu dile getirdi; “İzmir’de işsizlik en büyük sorun olarak önümüzde duruyor, üretim ekonomisini ve turizmi desteklemediğimiz sürece İzmir’de işsizlik sorununu çözemeyiz. Seçim beyannamemizde esnafımız için can suyu olacak taahhütlerimiz var. 5 Yıl prim desteği, Esnafımızın ağır KDV oranları ve Prim borcu altında ezilmesine izin vermeyeceğiz. AVM’ler ile ilgi düzenleme yaparak semt esnafının rekabet gücünü artıracağız. Bizim vatandaşımıza söyleyecek çok sözümüz var, söyleyecek sözü olmayanlar aracılarla kahve gönderiyor. İzmir’de biz ne olursa olsun oyumuz garanti olarak görenler var. Herkes şunu bilsin ki MHP sahada, vatandaşımıza tek tek ulaşıyoruz, dinliyoruz, anlatıyoruz. 1 Kasımda sandıktan zaferle çıkacağız. ”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.