site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şahin: Çocuklara güvenli gelecek sözü veriyoruz

Şahin: Çocuklara güvenli gelecek sözü veriyoruz
22.10.2015
A+
A-

selahattin-sahin

MHP İzmir Milletvekili adayı Selahattin Şahin, MHP İzmir Gaziemir İlçe Başkanlığı ve İlçe yönetimi ile birlikte Gaziemir’de vatandaşlarla buluştu. Çocuklarla kucaklaşan Şahin, çocukların ailelerine güvenli gelecek sözü verdi.
Geleceğin teminatı olan çocukların korunmasının ve onlara güvenli bir gelecek hazırlanmanın önemli olduğuna değinen MHP İzmir Milletvekili adayı Selahattin Şahin, MHP iktidarında çocukların daha güzel ve daha huzurlu bir ülkede büyümesi için var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi. Seçim çalışmaları kapsamında Gaziemir’de esnaf ve vatandaşlarla görüşen MHP’li Şahin, “Çocuklarımızın gelişimine ve eğitimine önem vereceğiz. MHP iktidarı hazırlayacağı politikalarla çocukların kültür, sanat, spor, folklor, okuma ve araştırma alışkanlığını kazanmasını sağlayacaktır. Korunmaya muhtaç çocuklarımız var. Böyle çocuklarımızın ailesinin yanında korunup yetişmesini destekleyeceğiz. Koruyucu aile sistemiyle çocuklarımız daha güvenli bir ortamda büyüyecek” dedi.

MHP’nin iktidara gelmesi halinde aileleri medya okur yazarlığı ve internetin doğru kullanılması konusunda bilinçlendireceklerini de sözlerine ekleyen Şahin, “MHP iktidarı çocuk haklarının sonuna kadar uygulayıcısı olacak, çocuklarımızın ailelerinden gelenler de dahil, her türlü hak ihlaline karşı korunması sağlanacaktır. MHP iktidarı her türlü çocuk istismarına son verecek, çocuğumuzun huzur ve güven içinde çocuk olarak büyüyeceği ülkeyi inşa edecektir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.