site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sağlıklı Şehire Bir Adım Daha

Sağlıklı Şehire Bir Adım Daha
09.09.2013
A+
A-

meclis

Selçuk Belediyesi Haziran ayı meclisinde 14 Mayıs ve Zafer Mahalleleri için getirilen imar durum belgesi, inşaat ruhsatı ve benzeri uygulamaların verilmesine ilişkin yasak kaldırıldı.

Selçuk Belediyesi Eylül ayı olağan meclisi ikinci oturumu yapıldı. 10 maddenin görüşüldüğü mecliste 14 Mayıs ve Zafer Mahallesi’nde sağlıklı şehirleşmeye aykırı yapılaşmaların önüne geçmek amacıyla planlama çalışmaları yapmak için Haziran meclisinde getirilen imar durum belgesi, inşaat ruhsatı ve benzeri uygulamaların verilmesine ilişkin yasağın kaldırılması kararı alındı.

Bundan sonra yapılacak başvuruların imar uygulama komisyonunca değerlendirildikten sonra uygun olanlara gerekli izinlerin verileceğinin ifade edildiği kararda 14 Mayıs ve Zafer Mahallesinde  1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama planı yapım çalışmalarının sürdüğü de ifade edildi.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür bu planlama çalışmaları tamamlanana kadar her hangi bir mağduriyet oluşmaması için başvuruların imar komisyonunca değerlendirileceğini ve gerekli izinlerin verileceğini söyledi.

YORUMLAR
  1. Ghost dedi ki:

    Bu mahallelerde motorlar arabalar son gaz gidiyor. Büyükler olarak bile sokağa çıkmaya korkar olduk. Çocuklara oynayacak doğru düzgün oyun parkı ve yeşil alanlar yeteli değil. Yok denecek kadar az.

  2. SELÇUK dedi ki:

    karar verin ne istiyorsunuz.motorlar hızlı gidiyorsa bu damı belediyenin işi

  3. ayasuluğ dedi ki:

    155 i ara onlar çözer bu olayı.

  4. selçuklu dedi ki:

    trafik gerekeni yapıyor galiba… ama!