site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sağlıkçılar Belediye Başkanı İle Yürüdü

Sağlıkçılar Belediye Başkanı İle Yürüdü
29.04.2014
A+
A-

bakici-yuruyus (1)

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve hareketli Hayat programı kapsamında İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğünün düzenlediği keyifli yürüyüşün bu ayki konuğu Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı oldu. Yürüye eşi Ayşen Bakıcı ile katılan Başkan Bakıcı, bu tür etkinliklerin devam etmesini diledi.

Selçuk-Kuşadası yol güzergâhında ki Dutlu Yol’da başlayan yürüyüş, Efes Havaalanı önünde sona erdi. Yürüyüşe Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile katılırken, ayrıca Sağlı çalışanları, belediye çalışanları ve vatandaşlar da katıldı.

İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğünün düzenlediği, İlçe Sağlık Müdürlüğünün ev sahipliği ettiği bu etkinliğe katılmaktan dolayı büyük keyif aldığını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, bu organizasyonu düzenleyen İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğüne ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekibine teşekkür etti. Başkan Bakıcı, ayrıca tüm katılımcıları da kutladı.

Obezite ile Mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından öngörülen bu projede her ayın son pazar günü belli bir temayla bu etkinliği yürüttüklerini belirten Selçuk İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arzu Tanrıöver;”Bu ayın teması da “Belediyelerimiz ile birlikte yürümek” ve ben bu temanın gerçekleştirilmesinde bizlere yardımcı olan ve katılımlarıyla bize destek veren başta Selçuk Belediye Başkanımız Dr. Zeynel Bakıcı olmak üzere tüm belediye çalışanlarına, sağlık çalışanlarına ve vatandaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yürüyüş sonunda tüm katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dağıldı.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY-İHA

bakici-yuruyus (2)

bakici-yuruyus (3)

YORUMLAR
  1. Erdoğan Arna dedi ki:

    Güzel bir farkındalık Başkan halkın sağlığını düşünüyor Selçuk ta bu imkanlar var temiz hava sanayi sokulmamış her yer yeşil tertemiz herkez yürümeli sağlık yürümek

  2. Anonim dedi ki:

    Sayın Başkanıma katılımından dolayı teşekkür ederim. Selçuklu için iyi bir örnek teşkil edecek, hatırlarsanız rahmetli Özal birçok konuda topluma önder olmuştu. Bilgisayar başındaki görüntülerini halen daha hafızamızda.

  3. ercan can dedi ki:

    dutlu yol yürüyüş yolu.deforme olmuş durum,da.Acilen bakıma ihtiyacı var.