site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun idam cezası açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündemdeki idam cezası ile ilgili değerlendirme yaptı. Karamollaoğlu idam cezası getirilirse haksız yere birçok insanın ölümüne neden olunacağını söyledi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun idam cezası açıklaması
11.09.2020
A+
A-

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, partisinin haftalık basın toplantısı için basın mensuplarının karşısına geçti.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, tartışmaların odağındaki idam cezasının geri getirilmesi konusuna da değindi.

“Ciddi bir hata ve öngörüsüzlük” 

Türkiye’nin sorunlarının idam cezası ile çözülemeyeceğini söyleyen Karamollaoğlu, “Türkiye’de gündemi değiştirebilmek için sık sık yeni konular ortaya atılıyor. Şimdikilerden bir tanesi de idam cezasının getirilmesi. Türkiye’nin problemleri idamla çözülmüş olsaydı şimdiye çoktan çözülmüş olurdu. Mesele idam meselesi değil, mesele adalet meselesi. Siz adaleti kamil manada uygulamadan idamı getirirseniz o zaman haksız yere bir sürü insanın hayatını kaybetmesine vesile olursunuz. İdam bütün tedbirler alındıktan sonra, en son başvurulabilecek olan bir çaredir. Bizim idamı tekrar gündeme getirerek problemleri çözeceğimizi düşünmek sadece ciddi bir hata ve öngörüsüzlük olabilir. Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.