site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Polis Teşkilatının 171. Yılı Selçuk’ta Kutlandı

Polis Teşkilatının 171. Yılı Selçuk’ta Kutlandı
12.04.2016
A+
A-

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Selçuk Atatürk Anıtı önünde bir tören düzenlendi. Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Programa Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Deniz Kayapınar, Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Cumhuriyet Savcısı İhsan Tabur, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Başkan ve temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Kuruluş yıldönümü anısına düzenlenen Halı saha futbol müsabakalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ve Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptılar.  Kaymakam Ayhan Boyacı yaptığı konuşmasında; Bu gün Türk Polis teşkilatımızın 171. Yıldönümünü idrak ediyoruz. Türkiye’nin her yerinde bu anlamlı gün gururla birazda buruk bir şekilde kutlanıyor. Kuruşundan bu yana Polis teşkilatı çeşitli evreler geçirmiştir, ancak anlayış ve zihniyet aynıdır. Bütün teknik alt yapıyı kullanarak ve üstün zekasını da katarak suçluları adalete teslim etmektedir. Onlara hak ettikleri cezayı adalet organları vermektedir. Polis iyi yürekli vatandaşın can dostudur, ırz, can ve mal güvenliği ondan sorulur. Bütün toplum düzeni kamu düzeni ni sağlarken aynı zamanda çok önemli bir caydırıcı güçtür. Bu kahramanca çalışmalarda hain terör örgütünün kurduğu tuzaklarda çatışmalarda şehit olan kahraman polislerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Bugün hayatta olan gazi polislerimize sağlık ve uzun ömürler diliyoruz. Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyoruz ve görev başında aktif çalışan bütün polis kardeşlerimize başta sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Ebediyete intikal eden şehitlerimizi ve onların ailelerini Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman unutmayacaktır. Aile efradlarına her zaman sahip çıkmaktadır. Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun, kabirleri nur dolsun, Peygamber Efendimize komşu olsunlar, Allah onları yattıkları yerde rahat uyutsun, geride kalan kederli ailelerine Allah yardımcı olsun. Devlet millet el ele her zaman onların ellerinden tutacağız. Bu acı günler muhakkak sona erecek, geleceğe umutla bakacağız. Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yılını tekrar kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum, dedi.

Protokol üyeleri daha sonra Selçuk Şehitliği’ni ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla düzenlenen tören Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ve karakolun ziyaret edilmesiyle son buldu.

polisteskilati_selcuk (1)_edited

polisteskilati_selcuk (2)_edited

polisteskilati_selcuk (3)_edited

polisteskilati_selcuk (4)_edited

polisteskilati_selcuk (6)_edited

polisteskilati_selcuk (7)_edited

YORUMLAR
  1. tarık dedi ki:

    emniyetten rica ediyoruz özellikle okullar basta olmak üzere tüm selçukta uyuşturucu ile mücadeleye lütfen önem verin. gencecik çocuklar uyuşturucunun kölesi olmuş selçukta.
    bu arada polis haftası kutlu olsun