site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özgün Kadın Mont Koleksiyonu

Özgün Kadın Mont Koleksiyonu
24.02.2021
A+
A-

Farklı ve tarz olmak birçok bayanın hayali. Onlara göre kadın mont modelleri sadece soğuktan korumamalı. Aynı zamanda gösterişli ve estetik olmalıdır. Aynı düşünceye sahip tasarımcılar tarafından tasarlanan modellerde dikkat çekicilik ön plandadır. Her sezon yeni koleksiyonları hanımların beğenisine sunan tasarımcılar bu sene deri görünümlü modellere daha fazla yer vermiştir. Deri görünüm denilince aklınıza sadece siyah, kahve gibi koyu renkler gelmesin. Kırmızı, fuşya gibi göz alıcı renkler de bulunmakta. Her zevke hitap etmek üzere tasarlanan koleksiyondaki her parçada birinci kalite kumaş ve malzeme kullanılmıştır.

Parlak Kadın Mont Çeşitleri
Kaşe, yağmurluk kumaşlarından üretilen modellerden sıkıldınız mı? O zaman size çok göz alıcı kadın mont modelleri seçenekleri sunmak istiyoruz. Parlak kumaşlardan üretilen ürünlerin tasarımları da son derece estetik. Özellikle belin inceliğini ortaya çıkarmaya yönelik tasarımlar kullanılmıştır. Belinde kuşağın kullanıldığı modellerin bazıları kısa, diğerleri ise nispeten daha uzundur. Gençseniz veya ruhunuz hala gençse parlak kırmızı, fuşya gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Eğlenceli, şık, sofistike, spor, avangart, özgün modelleri ve daha fazlasını https://www.roman.com.tr/kadin-mont linkinde bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.