site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Özcan Işık’tan Selçuk Belediyesi İçin Hazırım Mesajı

Özcan Işık’tan Selçuk Belediyesi İçin Hazırım Mesajı
09.07.2013
A+
A-

ozcan-isik

Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık açıkça söylemese de konuşmasında Selçuk Belediye Başkanlığına aday olması konusunda açık kapı bıraktı. Başkan Işık, Belevililere hem veda etti, hem de başka bir görev için hazır olduğunu söyledi.

Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, Belediye olarak son kez düzenledikleri 5.Geleneksel Belevi Şeftali Festivalinde yaptığı konuşmasıyla hem Belevi halkına veda etti, hem de yeni hizmetler için CHP Genel Merkezine ve CHP İl Başkanlığına yeni bir göreve hazır olduğu konusunda mesajlar gönderdi.

Belevi Beldesi’nin yaşanılabilir hale getirme adına alt yapı ve üst yapı çalışmaların şu anda tamamlandığını, ancak siyasi iktidarın 3 yıl içerisinde bunu ellerinden aldığını ifade eden Başkan Işık, bugün yapılan her türlü işlem için Selçuk Belediyesi’nden onay almak zorunda kaldıklarını, buna örnek olarak; şu anda Belevi Mezarlığında bulunan hurda demirlerin satılabilmesi için bile bu onayı almak zorunda olduklarını ve bu anlamda Belevi halkının verdiği 5 yıllık yetkiyi şu anda kullanamadıklarını dile getirdi. Belevi’de şimdiki çalışmalardan bahseden ve şu anda yeraltı çalışmaları, çevre düzenlemeleri yaparak, Belevi okulu karşısındaki Keçi kalesi Alışveriş merkezinin yapımına devam ettiklerini belirten Başkan Işık, geriye kalan 8 aylık süre içerisinde de bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Bölgedeki şeftali üreticilerine ve narenciye üreticilerine müjdeleyici haber veren Başkan Işık; “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başkanlığında CHP İl Başkanlığının düzenlediği belediye başkanlarının katıldığı toplantıda Başkan Kocaoğlu’ndan aldığım sözü sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu anda arazi yollarının yapılması konusunda ihale tamamlandı. Bir ay sonra Belevi’deki arazi yollarının tamamı asfaltlanacak. Belevi’de asfaltlanmamış yol kalmayacak” dedi.

Ayrıca Keçikalesi Alışveriş merkezinin inşaatının da bir ay içerisinde tamamlanacağı müjdesini veren Başkan Işık; “Biz size verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. Yani biz 29 Mart 2014 tarihine kadar sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Ben öncelikle şu konuda sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben ideallerim uğruna, yaşadığım kent Ankara’yı bırakıp, sizlere hizmetçilik edebilme adına doğduğum Belevi’ye geldim. Maalesef burada hizmetimiz 3 yılla 5 yılla sınırlı kaldı. Şu anda yapmış olduğumuz hizmetler 29 Mart 2014 tarihinde sona erecek. Ben öncelikle bana oy veren vermeyen, beni seven ve sevmeyen, bana saygı duyan duymayan bütün hemşerilerime, en küçüğünüzden en büyüğünüze kadar teşekkür ediyorum. Beni Belevi Belediyesine siz başkan yaptınız, Ben de son nefesime kadar sizlere hizmetçilik yapmaya devam edeceğim” dedi.

Bu görevin sonunda kendilerine bir misyon çizileceğini belirten Başkan Öcan Işık; “Eğer bana CHP İl Başkanlığı, CHP Genel Merkezi, siyasi büyüklerim bana bir görev verirlerse, bana bir misyon biçerlerse bir gün güneşin doğuşuyla birlikte buradan yola çıkar, Selçuk’a, Şirince’ye, Pamucak, Gökçealan, Acarlar, Çamlık, Havutçulu ve Zeytinköyüne gider  buradaki her kökenden vatandaşlarımızla birlikte, bir yıl içerisinde buraları toparlar, 5 yıl içerisinde bu bölgeleri bir marka yapar, daha sonra da bana oy veren vermeyen tüm kardeşlerime teşekkür eder, hepinizin önünde saygıyla eğilir ve çeker giderim. Eğer bana CHP İl Başkanlığı herhangi bir görev vermezse yapacağım tek şey var. Ankara’da yaşayan Eşimin ve oğlumun yanına gider, ömrümün sonuna kadar da Ankara-Belevi arasında gider gelir ve en sonunda şu anda düzenlemesi tamamlanan Belevi Belde Mezarlığında gömülmekten beni hiç kimse alıkoyamaz” şeklinde konuştu.

Belevi Beldesine sahip çıkılmasını isteyen Başkan Işık; “Belki bir daha Belevi Halkı karşısında konuşma fırsatı bulamayabilirim, bu nedenle bu konuşma biraz veda gibi oldu ama ben Belevi halkından şunu istiyorum. Öncelikle Belevi Mezarlığı’na, Atatürk Heykelimize, gençliğimize, buradaki yaşlılarımıza buradaki çocuklarımıza, çiftçilerimize, Belevi mozelumuna, Belevi Gölüne, kısacası Belevi’deki değerlere sahip çıkın. Başka Belevi yok. Benim eşim bana dedi ki, memleketine hizmet etmek istiyorsan bir dönem için Belevi’ne gidebilirsin. Kim bu makam için, para için çocuklarını bırakır ki, hangi akıllı adam yapar. Ben Belevi’in manyağı olduğum için, Belevi’nin delisi olduğum için, Belevi’nin aşığı olduğum için bunu yaptım. Ben şimdi Selçuk’un da aşığıyım, haberiniz olsun” dedi.
Haber: Nilifer Öztürk Silay

YORUMLAR
  1. aydın dedi ki:

    Selçuk’un başarılı bir belediye başkanı zaten var sayın başkan. Sanırım Selçuklu CHP’liler ve seçmenin büyük bir bölümü gelecek yıllara da onunla girmek isteyeceklerdir. Tabi ki MHP aday adaylarından Avukat İbrahim Soğutmaz’ı da unutmamalısınız. Çünkü oda ciddi ve iddialı bir aday. Öngörüm önümüzdeki seçimler CHP adayı Vefa bey ile MHP adayı İbrahim bey arasında geçecektir.

    1. aydina dedi ki:

      Aydın yazdıklarına sen inaniyormusun…neden gerçekleri yazmiyorsun..

  2. Anonim dedi ki:

    SELÇUKA ÇOK YAKIŞACAKSIN BAŞKAN.
    SENİN BU İŞİ YAPACAĞINA VE SELÇUKU ÇOK GÜZEL YÖNETECEĞİNE VE EFSANE OLACAĞINA İNANIYORUZ. YOLUN AÇIK OLSUN SENİNLEYİZ ÖZCAN BAŞKAN

  3. Anonim dedi ki:

    Vefa Bey’den daha başarılı olacağı kesin.

  4. SERVET dedi ki:

    HAYIRLISI OLSUN DİYEMİYCEM KUSURA BAKMAYIN SELÇUKTA VEFA BAŞKAN VE İBRAHİM SOĞUTMAZ ARASINDA GEÇER SEÇİM ŞAYET SİZ ADAY OLURSANIZ İBRAHİM SOĞUTMAZ SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI OLUR

  5. Anonim dedi ki:

    vefa başkandan daha iyi olacağına eminim selçuk için hayırlı olsun seviniriz böyle değişim olursa

  6. Ateş dedi ki:

    selçuk denilince aklıma Vefa gelir Vefa denilince aklıma selçuk gelir..

  7. Anonim dedi ki:

    cumhuriyet halk partili olarak özcan başkanı her fırsatta tebrik etmişimdir.kendisi gerçekten dürüst ve bi o kadarda çalışkan bir insandır. vefa başkan tekrar aday olursa özcan beyin meclis üyesi olarak listede yer almasını canı gönülden isterim. belevine ve belevi halkına kattıkları güzelliklerden dolayı kendisine bir selçuklu olarak teşekkür ederim

  8. Anonim dedi ki:

    dinazorlara hayır..tek çare avukat ibrahim genç dinamik istekli adam gibi adam

  9. Anonim dedi ki:

    Bazıları Vefa Bey giderse koltuklarından olacaklarından o kadar korkuyorlar ki, her laflarında başkan propogandası yapmaya bayılıyorlar. Korkmayın,siz eğer oraya liyakatla geldiyseniz, kimse sizi yerinizden edemez.

  10. LAZOĞLU dedi ki:

    CHP VE AKP İŞİNİZ ZOR KENDİ İÇLERİNDE BÖLÜNEN PARTİLER KAYBETMEYE AMAHKUMDUR YİNEDE SERVET BEYİN SÖZÜNE KATILMAMAK ELDE DEĞİL ZEYNEL BEY ÖZCAN BEYLE OLMAZ BİRİ AKP DEN DİĞERİ TANINMIYAN KİŞİ GÖRÜNEN O Kİ YARIŞA VEFA BAŞKAN VE GENÇ DİNAMİK AZİMLİ İBRAHİM BEY ARASINDA GEÇER ÇALIŞAN İPİ GÖĞÜSLER

  11. Anonim dedi ki:

    selçuğumuzun yeni belediye başkanı özcan başkan olacak.

  12. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    ÖZCAN beyi tanıyan kaç kişi var anonim VEFA BAŞKANI tanımayan yok o halde VEFA BAŞKAN DAN başkası olmaz SELÇUK ta gidişat bu seçim CHP ve MHP arasında VEFA BAŞKAN ve İBRAHİM SOĞUTMAZ arasında geçecek gibi hak eden çalışan kazanır kim kazanırsa hayırlısı olsun

  13. Anonim dedi ki:

    Mesele tanınmaksa,o zaman en tanınmış kişileri getirip aday gösterelim?

  14. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    YA ANONİM ADINI YAZ BE KARDEŞİM ADAMSAN KİMDEN KORKUYORSUN BENİM GİBİ AÇIK DÜRÜST OL EVET SELÇUKLU OLACAK TANINMIŞ OLACAK O KAFANA SOK BUNU ZEYNEL HOCA SELÇUK LU İDİ TANINMADIĞI İÇİN OLMADI SELÇUKLU AKILLI BİR AKP OLMAZ İKİ ÖZCAN DENEN ŞAHIS TA BİRİ PARTİSİNDEN DİĞERİ TANINMADIĞI İÇİN OLMAZ DİYORSAM OLMAZ BU SEÇİM ŞAZİYE DEDİ DİYECEKSİNİZ H VEFA ÜLGÜR VEDE İBRAHİM SOĞUTMAZ ARASINDA GEÇER BABAM ÇIKSA MEZARDAN AKP OY YOK YATSIN ORADA YİNEDE VERMEM VERDİRMEM BUNU DA BÖYLE BİLİN NE VEFA NIN NEDE SOĞUTMAZ IN YALAKASI DEĞİLİM ALLAHIM A ŞÜKÜR ÇİĞ YEMEM KARNIM AĞRIMAZ KİMSEYE DE GEBE DEĞİLİM CANIM KİME İSTERSE DE AÇIK AÇIK ASLANLAR GİBİ DE KOŞARIM DÜRÜST OLUN ADINIZI YAZIN BANA CEVAP YAZACAK KİŞİLER

    1. Anonim dedi ki:

      ya şaziye hanım siz nüfus memurumusunuz herkese her haberde yorumda adını ayz diyorsunuz.
      sanki yazmak zorunlu da ismimizi. tutturmuşsun aynı şarkıyı başka da birşey dediğin yok be şaziye hanım.

  15. Hasan DURUCAN dedi ki:

    Yeni yüz, yeni hırs gerekli ! Koltuğa yapışmış, koltuğu kanıksamış insanlardan artık fayda gelmez !

  16. hulisi dedi ki:

    selçuk için değişim şart artık bu gün yüzüne çıkmıştır ama akepe ile asla bu iş olmaz inşallah bu sefer chp den başka biri aday çıkacak ve kazanacak.

  17. Anonim dedi ki:

    Sayın Şaziye Hanım, siz nasıl mezardan babanız çıksa AKP’ye oy vermeyecekseniz, ben de Vefa Bey başkan adayı olduğu sürece CHP’ye oy vermeyeceğim. Ha belki başka bir CHP’li aday olursa,o zaman fikrimi değiştiririm ama bu ilçenin çok ciddi, köklü bir değişime ihtiyaç var bu değişimi Vefa bey kazandıramaz bu ilçeye.
    Bir de lütfen nüfus memurluğu yapıp,kimlik soracağınıza, Türkçe’ye biraz özen gösterip, noktalama işaretleri kullanıp, küçük harfle yazın. Zira Vefa beyin yarattığı korku ikliminde, kimse kimliğini açıkça yazmak zorunda değil.

  18. Anonim dedi ki:

    Değişim Şarttt