site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özcan Işık: Birkaç Kişinin İsteği İle Benim Gönlümden CHP’yi Alamazlar

Özcan Işık: Birkaç Kişinin İsteği İle Benim Gönlümden CHP’yi Alamazlar
19.09.2014
A+
A-

ozcan-isik (1)

Bütünşehir yasası ile birlikte son yapılan yerel seçimlerin ardından kapanan Selçuk’a bağlı Belevi Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Özcan Işık kendisine yöneltilen seçim sürecinde başka partiye çalıştığı iddiasına çok sert cevap verdi.

Belevi Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Özcan Işık kendisine böyle bir yazının gelmediğini, bu kararın kendisini çok üzdüğünü, hayatı boyunca partisinin aleyhine çalışma yapmadığını ve kararı yargıya taşıyacağını söyledi.

Eski Başkan Özcan Işık İddiaları Yanıtladı

Özcan Işık Disipline sevk edilmesi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; ” Açıklanan bu karar sonrası partime kırılma gibi bir durumum yok. Bu iddianın İl Başkanlığımız tarafından ortaya atıldığını da düşünmüyorum. Bu iddialar benim Belediye Başkan Aday Adayı olmamdan sonra o dönemde Selçuk’ta Belediye Başkanı olarak görev yapan arkadaş ve yanında ki üç beş kişinin yapmış olduğu mesnetsiz, dayanaksız bir iddia bu. Ben bu konuda kendimi savunma gereği de duymuyorum. Çünkü ben aileden Cumhuriyet Halk Partiliyim. Yıllarca bürokraside görev yaptım, felsefemden dolayı üç defa ciddi şekilde sürgün yedim. 2009 yılında Belevi Beldesinde % 65 oy alarak Belediye Başkanı seçildim. Belevi halkının beni sahiplenmesi ve halkımın beni Selçuk’a belediye başkan adayı olarak görmek istemesinden dolayı Selçuk’a aday adayı oldum. İşte ne olduysa o süreçten sonra oldu. İlçede ki mevcut Belediye Başkanı Vefa Ülgür Selçuk’ta bir ben varım benden başka kimse yok, burayı benden başkası yönetemez iddiası vardı. Ama Selçuk’ta yeni bir heyecan gerekiyordu yeni bir sinerji ortaya atmak gerekiyordu onun için aday adayı oldum. Sanıyorum burada hata yaptık. Çünkü arkadaşlar kendilerinin önünü kestiğimiz gibi bir imada bulundular. Ama ben Cumhuriyet Halk Partiliyim hiçbir şekilde kendi partim harici hiçbir parti adına çalışmadım, çalışmamda. Başka partiye çalıştığım yönünde iddiada bulunan kişiler buyursunlar kanıtlasınlar, bu çirkin iddiaya delil göstersinler. Bu iddia bana karşı yapılmış olan çok çirkef bir iddiadır. Ancak İl Yönetimimizin ve İl Başkanımızın mutlaka doğruları göreceğini ve beni dinleyeceğini düşünüyorum. İddiada bulunanlar her hangi bir şeyi kanıtlarlarsa ben zaten partimden istifa ederim. Sadece birkaç kişinin isteği ile belki benim Cumhuriyet Halk Partisi kimliğim elimden alınır ama Cumhuriyet Halk Partisini benim gönlümden alamazlar. Siyaset bir gönül işidir ve bende bu işi gönülle yapıyorum. Cumhuriyet Halk Partili olmaktan gurur duyuyorum ” dedi.

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Top çevirmeye, lafı Manisa dan dolandırmaya gerek yok. Yukarıda sorulan sorular çok net, onlara cevap ver.Bağırarak yazı yazdığına göre, sinirleri bozuk olan sensin.

  2. menderesli dedi ki:

    anonim özcanı herkes tanıyor artık.ama senide tanısak be baba.sen anonim nedemektir bilirmisin … derleyeni belli değildir.biraz daha ilerisi babası belli değildir.sen kimsin özcan kim.adam bürokratlık yapmış belediye başkanlığı yaptı.nasıl yaptığını hepimiz biliyoruz. belevinin bütçesi selçuğunkinin 25 te biri.sen katılsan ne olur katılmasan ne olur.sen kimsin yahu.kinini yüzüne söyle omurgan varsa.yayın balığı seni.birde adama hasta diyorsun…üstelik sen ruhhhh hastasısın …adam ünüversete okumuş memurluk yapmış bel.başk.yapmış.git elini öp.senin başını okşar görürsün.sende mutlu olursun.çocukkkkkkkkk…..

  3. şaşıran selçukluya ... dedi ki:

    sevgili dost.seçim öncesindeki izmir mitinginde özcan başkanı gördüm.yanında faik kaytancı,sami türüdü diye bir belevilide vardı.ayrıca polis hüseyin bir iki selçuklu daha.kendi arabaları ile geldilerdi.sen görmedinmi.bir dahaki mitingte söylerim özcan adını sana yazdırır.sende listeyi abilerine gösterirsin.gördüğün gibi bu iftirada tutmadı.selçuktaki heyecan vermeye gelince biz çok heyecanlıydık.onun için on tane stk bir araya geldi.onun için bir günde 3000 imza toplanıp ilgili yerlere verildi. olsaydı seçim chp nindi.ya şimdi.çok ayıp yaptığınız çokk.içimizden çıkan değerlere sahip çıkalım.yoksa akp ye selçuğu alıştırırlar dostum.sen heyecanlanmayı bırak mantıklı düşün yeter olur mu…..

  4. şaşıran selçukluya ... dedi ki:

    anonim.özcan başkanın dosluğunu sahte buluyorsun ya.hangi menfuatını yaptıramadın.sana peşkeş çekmedimi ya.özcanın seçim boyu yaptıkları diyorsun.ne yaptı anonim.ne istedinde vermedi ki.onun için yanından ayrıldın dimi fırıldak.sen ne anlarsın dosluktan.çıkarın olmayınca vefayada madik atarsın.evet adam demokratik hakkı olarak 2019 da aday olur.kendine güveniyorsan sende ol.başkasına takla atacağına. belevine ve selçuk a partine hizmet edersin.nerde sende obilgi beceri.sen on yıl sonrada yine aynı yerde olursun.birey ol dostum.ümmetçiliği bırak artık.özcan aday olsaydı sen bu kez akp ye çalışacaktın.kahvede söylediklerini biliyoruz.fırıldakkk.