site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Oktay Vural Cuma Günü Selçuk’a Geliyor

Oktay Vural Cuma Günü Selçuk’a Geliyor
12.07.2012
A+
A-

MHP Genel Başkan yardımcısı ve Grup Başkanvekili Oktay Vural, Cuma günü saat 12.00’da Selçuk’a geliyor.

MHP Selçuk İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural´ın, 13 Temmuz Cuma günü saat 12.00 da Selçuk’a geleceği belirtildi.

Vural´ın Selçuk ziyaretinde, ilk olarak MHP İlçe Başkanlığını ziyaret edeceği ardından Selçuk’un Sorunlarını, Selçuklulardan dinlemek için vatandaşlar ile buluşacağı açıklandı.

YORUMLAR
  1. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Oktay VURAL’ı bir daha ki Selçuk ziyaretini MHP genel Başkanı olarak yapmasını temenni ediyorum.

    1. CEVABEN dedi ki:

      öznur hanım tabi ki halk bazı şeyleri ister, herkesin bir isteği ve dileği mutlaka vardır.
      Ama birde Milliyetçi Hareket Partisinin delegelerinin kararı ve isteği vardır. Sonuçta delegasyon belirleyecek herşeyi.

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Bu millet vekilimizi hiç kimseden çekinmeden her seyi direkt soledigi için onu taktir ediyorum selçugumuza hos gelmislerdir….

  3. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Sadece halktan biri olarak MHP ve Oktay Vural hakkındaki düşüncelerimi ve temennilerimi dile getirdim. Bu işlerin delegasyon ile yapıldığını çok iyi biliyorum. Böyle bir uyarıya neden gerek gördünüz anlamadım ?

  4. Anonim dedi ki:

    hoşgelirler sefalar getirirler ilçemize