site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Okan Kamak: “Huzur Hakkı İstemiyoruz, Biz Çalışmaya Geliyoruz”

Okan Kamak: “Huzur Hakkı İstemiyoruz, Biz Çalışmaya Geliyoruz”
18.01.2022
A+
A-

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri kapsamında geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan ilçenin yakından tanıdığı genç esnaflarından Okan Kamak, basın mensuplarına ekibini tanıttıktan sonra önemli projelerini de açıkladı. Yapılan basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan genç Başkan Adayı Okan Kamak, seçimlere Kırmızı Liste ile gireceklerini hatırlatarak; seçildikleri taktirde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte huzur hakkı adı altında ödenen ücretleri almayacaklarını açıkladı. Genç aday Okan Kamak; “Biz huzur hakkı istemiyoruz, sadece çalışmak istiyoruz” dedi.

“İÇİNİZDEN GELEN ADAY”
Yaklaşık 19 yıldır Esnaflık yapan genç aday Okan Kamak, 22 Şubat 2022 Salı günü yapılacak olan Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar odası seçimlerine genç ve dinamik bir ekiple hazır olduklarını duyurdu. Genç aday Okan Kamak, yaptığı açıklamada; “Selçuk esnafının sorunlarını en iyi fiilen esnaflık yapan biri bilir… Ben çıraklıktan yetişen, genç yaşta kendi mekanını açan içinizden biri olarak karşınıza çıkan Esnaf bir kardeşinizim… Ben ve ekibim birilerinin desteğiyle değil, Selçuk esnafına güvenerek bir yola çıktık. Şundan hiç şüpheniz olmasın ki; Selçuk’un bütün esnafına eşit mesafede olmak önceliğimiz olacaktır” diye konuştu.

İlçe esnafının yaşadığı sıkıntıların her geçen gün katlanarak büyümekte olduğuna dikkat çeken Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Okan Kamak; “Ben inanıyorum ki, sorunları esnafımızın da destekleriyle çözecek, yüzleri güldürecek ve umutları tazeleyeceğiz” dedi.

“BİZ ESNAFIN ADAYIYIZ”
Son günlerde ilçe kamuoyunda belediyenin desteklediği bir aday olduğu yönündeki algıya da net cevap veren Kamak; “Ben ve ekibim hangi düşünceden, hangi siyasi görüşten olursa olsun birlik ve beraberlik içinde Esnaflarımızın adayıdır. Ancak şu özellikle bilinmelidir ki, biz belediye ve hiçbir kurum ile buna Selçuk Kaymakamlığı, Tüm odalar ve Esnaf Kefalet Kooperatifi dahil olmak üzere kavga etmeye gelmiyoruz. Biz esnaflarımızın sorunlarını çözmek adına her kurum kapısının önünde yatmaya razı olarak bu yola çıkıyoruz. Bu yüzden bizler hiçbir kurum ile kavga etmeden ve iletişim kurarak Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odasını yönetmeye talibiz” dedi.

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ilçedeki tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede olması için çalışacaklarının altını çizen Kamak, “Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası siyasetten bağımsız kuruluştur. Bu nedenle ilçedeki tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede olması son derece elzemdir. Bizler genç ve dinamik yönetim yapımızla ve tecrübeli esnaf arkadaşlarımızın desteğiyle Selçuk Esnafına yeni bir hizmet anlayışını sunmak istiyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Adaylarını Gazetecilere tanıtan Genç Aday Okan Kamak, daha sonra projelerinden de bahsetti. Genç adayın proje başlıkları şöyle:
E-TİCARET DANIŞMANLIĞI
ESNAF ÇOCUKLARINA BURS DESTEĞİ
DAYANIŞMA TOPLANTILARI
UYGUN KREDİ ANLAŞMALARI
AVUKAT DESTEĞİ
E-SESO WEB SİTESİNİ HAYATA GEÇİRMEK
FUAR KATILIMLARI
YABANCI DİL VE MESLEĞİ EĞİTİM KURSLARI
SELÇUK BELEDİYESİ İLE İŞBİLİĞİ HALİNDE «ESNAF MASASI» KURULMASINI SAĞLAMAK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.