site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Oğuzhan Şahin Urla Emniyet Müdürlüğüne Atandı

Oğuzhan Şahin Urla Emniyet Müdürlüğüne Atandı
19.07.2014
A+
A-

oguzhan-sahin (6)

Selçuk Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin, Urla Emniyet Müdürü Oldu

Selçuk Emniyet Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Oğuzhan Şahin Urla İlçe Emniyet Müdürü oldu. Oğuzhan Şahin’in yerine ise Oktay Kaygısız atandı.

2,5 yıldır ilçede başarılı operasyonlara imza atan Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin bundan sonra Urla Emniyet Müdürü olarak görev yapacak.

Selçuk’ta görev yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Oğuzhan Şahin ” Görev sürem boyunca Selçuklularla birlikte hareket ederek çok güzel çalışmalar yaptık. Selçuklular bize güvendi, bizi kucakladı, biz de onlara elimizden gelen tüm gayret ve çabalarla hizmet etmeye çalıştık. Ben bu anlamda çalışmalarımızda bizlere destek olan mülki amirlerimize mesai arkadaşlarıma ve tüm Selçuk halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Urla Emniyet Müdürlüğüne atanan Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin’in yerine İzmir Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Oktay Kaygısız atandı.

oguzhan-sahin (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Ahmet Çipli dedi ki:

    Memleketim olan Urla sizi bağrına basacaktır müdürüm.Başarılarınızın devamını diliyorum.Urla saygın bir Emniyet Müdürü kazanmış oldu. Kutlarım.