site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Murat Koç: Köylerde yaşayanların refahı artacak

Murat Koç: Köylerde yaşayanların refahı artacak
01.05.2015
A+
A-

muhtarlar (2)

Bornova’ya bağlı muhtarlarla bir araya gelen Murat Koç, doğaya iç içe olan İzmir’e spor tesislerinin kurulacağını bu sayede de köylerde yaşayanların refahının artacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, Bornova’ya bağlı köylerin muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Karaçam Kahvaltı Evin’nde düzenlenen buluşmaya Eğridere Muhtarı Hüseyin Şeker, Çamiçi Muhtarı Mahmut Ceylan, Yakaköy Muhtarı Mustafa Akar, Karaçam Muhtarı Yaşar Göktaş, Beşyol Muhtarı Mustafa Bahşi, Çiçekli Muhtarı Murat Gül, Kayadibi Muhtarı Fettah Koç, Laka Muhtarı İsmail Günay, Kurudere Muhtarı İbrahim Karakaya, Sarnıç Muhtarı Mehmet Koçbaş katıldı.

Muhtarların köyleriyle ilgili sıkıntılarını tek tek dinleyen Murat Koç, köylerin problemlerinin çok olduğunu, köylülerin sıkıntı içinde yaşadığını, MHP iktidarında bütün bu sıkıntıların çözüleceğini söyledi.

40 senedir ülkenin ve İzmir’in sıkıntılarının çözülmesi için çaba sarf ettiğini, projeler ürettiğini belirten Koç “Bu bölgelerde doğayı bozmadan, zarar vermeden spor tesisleri kurulmalı. İzmir sporcu kamp merkezi durumunda olmalı, şehirle iç içe olan bu bölgelerimiz spor tesisleri çin çok müsait. Fenerbahçe Spor Kulübü ile görüşmeler yapıldı, Topuk Yaylası’nın bir benzerinin İzmir’e yapılması için görüşmeler sürüyor.” dedi.

İzmir’in gelişmesi için üniversitelerin de mutlaka katkı vermesi gerektiğinin altını çizen Murat Koç, Mersin Üniversitesi’nin kent gelişimine koyduğu katkılardan örnekler vererek “Mersin, İzmir’i geçti” dedi.

İzmir’in kalkınması için kente verilen teşviğin de artırılması gerektiğini belirten Koç, Manisa yönünü göstererek “Şu dağın ardındaki teşviği İzmir’e getirteceğim. Söz veriyorum getirteceğim. Gerekirse İzmirlilerle birlikte Meclis’in kapısında nöbet tutacağım, teşviği getireceğim. Kemalpaşa Lojistik Köyü’nden Çandarlı Limanı’na kadarki alanda organize sanayi bölgelerinin kurulması için çaba sarf edeceğim ve bütün bu bölgelerin teşviklerle kalkınması için çalışacağım. Siyasetçinin asli görevi halka hizmettir. 8 Haziran’dan itibaren halkımızın sıkıntılarını çözmek ve refaha kavuşması için ‘Halka hizmet Hak’a hizmet’ bilinciyle çalışacağım. Allah nasip ederde milletvekili olursam, bana oy verenler gönül rahatlığıyla ‘Ben bu adama oy verdim, helal olsun’ diyeceklerdir” dedi.

muhtarlar (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.