site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minikler yeni yılı aileleriyle birlikte kutladı

Minikler yeni yılı aileleriyle birlikte kutladı
30.12.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 2015 yılına aileleri ile birlikte akşam yemeği yiyerek ve eğlenerek veda ettiler. Palyaço eşliğinde gönüllerince eğlenen minik öğrenciler, gecede ayrıca aileleri ile birlikte dans ettiler. Minik öğrencileri yalnız bırakmayan ve geceye eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte gelen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, onlarla dans etti.

Bir yılın yorgunluğunu yeni yıl yemeği düzenleyerek atan ve 2016 yılına büyük heyecanlarla adım atmaya çalışan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, aileleri ile birlikte katıldıkları gecede önce akşam yemeği yediler, ardından palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Birbirinden güzel ve neşeli oyunları ailelerine sergileyen kreş öğrencileri, daha sonra aileleri ile birlikte dans ettiler. Geceye Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, minik öğrenciler ile dans ederek onların bu neşesine ortak oldu.

Selçuk Belediyesi Havuz Restoranda düzenlenen geceye Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Ali Karakurt ve Yılmaz Çırak da katıldı.

7

2

YORUMLAR
  1. anaonim dedi ki:

    Belediye bir yerde toplanıp yeme .-içme konusunda çok başarılı ama yenilen içilen yerde protokol ücret öder mi?