site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şahin: Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek, Bizimle Gelecek

Şahin: Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek, Bizimle Gelecek
30.05.2015
A+
A-

20150522_150135

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Buca İlçesi’nde yaptığı ziyarette, “Halk bu sefer doğru seçim yapmalı. Yoksa ülke krallık yönetimine gidecek” dedi.

MHP İzmir Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Buca’da ziyaretlerde bulundu. Öncelikle Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Buca Şubesi’ni ziyaret eden Şahin, buradaki astsubay emeklisi ve eşleriyle sohbet etti. Şahin, TEMAD’ın sorunlara karşı ilgili ve duyarlı bir dernek olduğunu kaydetti. 7 Haziran seçimlerine çok az zaman kaldığını ve bu dönemin özellikle kararsızlar için doğru karar verilmesi gereken bir süreç olduğunu belirtti.

“Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek” vaat eden bir seçim beyannamesi hazırladıklarını belirten Şahin, ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacı olduğunu savundu.

Astsubaylarımız ve uzman erbaşlarımız için AKP ve CHP’nin seçim beyannamesinde herhangi bir madde olmadığını belirterek, bu kesimin sorunlarının ancak MHP iktidarında giderilebileceğini söyledi.

Selahattin Şahin ortak değerlerimizin aşındığını belirterek, bu seçimin bir parti seçimi olmadığını belirtti. Şahin, “Bu seçim partiler üstü bir seçimdir. Halk bu sefer doğru seçim yapmazsa, ülke krallık yönetimine kadar gider” diye konuştu.

Şahin, daha sonra Buca Kaynaklar Köyü’nü ziyaret ederek, buradaki vatandaşa, MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın başlattığı kampanya çerçevesinde “Umut Çiçekleri” adı verilen çiçeklerden dağıttı. Şahin, partisine destek istedi.

20150522_150516

20150522_164412

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.