site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP’li Koç, teşekkür turunda

MHP’li Koç, teşekkür turunda
07.07.2015
A+
A-

murat-koc-izmir-milletvekili (1)

Bornovalı MHP’ye güvenini Murat Koç’la iletti

Teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Murat Koç, hafta sonu Bornova’da gündüz esnaf ziyaretleri, akşam iftar ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bayraklı’da başlayan teşekkür ziyaretlerini Ankara dönüşü Aliağa ve Bornova ile devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Murat Koç, büyük ilgi gördü. Bornova İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan İzmir Milletvekili Koç, iftar sonrası yaklaşık 2 bin kişinin bulunduğu çarşı esnafı ve kahvehanelerini dolaştı. Milliyetçi Hareket’e Bornovalıların güveninin tam olduğunu dile getiren Koç, 7 Haziran seçimlerindeki desteklerinden dolayı herkese tek tek teşekkür etti. Vatandaşlarla fikir alış verişinde bulunan Koç, sevgi gösterileri ve destek mesajları arasında programını tamamladı.

DERNEKLER KOÇ’A SAHİP ÇIKTI

Seçimlerde birlikte çalışma sözü verdiği Sivil Toplum Kuruluşlarını da unutmayan Koç, Bosna-Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin iftar programına katıldı. Dernek Başkanı Abdullah Gül ve üyeler tarafından büyük ilgi gören Koç, hükümet konusundaki sorulara “Türkiye hükümetsiz kalmaz” diyerek güven verdi. İftar programı sonrası Posof Kültür ve Dayanışma Derneği’nde dernek üyeleri ve vatandaşlarla sohbet eden Koç, sorun ve sıkıntıları dinledi.Halkın vekili olacağını söylediği seçim sürecinde programlarını sürdüren Koç, Gün boyunca Çamdibi’nde esnaf ve vatandaşlara teşekkür turu yaptı. Akşam ise Makedonya Debreliler Derneği iftarına katıldı. Sözünü tutması sebebiyle övgü dolu sözler sarf eden STK’lar Koç’a sahip çıktı.

3 İLÇE TAMAMLANDI

Pazar günü programını Atatürk Mahallesi, Altındağ, Koşukavak esnafı teşekkür ziyaretleri ile sürdüren Koç, Koşukavaklılar Derneği iftarı ile Bornova’nın büyük bir bölümünü tamamlamış oldu. Bornova’da MHP’ye olan desteğin arttığı gözlemlenirken, meclis başkanlığı seçimi konusundaki soruları da cevapladı. Koç, HDP’nin PKK ile bağını koparmadan Milliyetçi Hareket Partisi’nin yok saymayı sürdüreceğini milli iradeden çok kandilin partisi olduğunu söyledi. Çatı aday Ekmeleddinİhsanoğlu’nu aday gösterdiklerini hatırlatan Koç, “CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gördüğü ismi meclis başkanı olarak desteklememesi çok anlamsız” dedi. Milliyetçi Hareket’e kurulan tuzağa dikkat çeken Koç, “Genel Başkanımızın gösterdiği tavır vatandaşta da olumlu karşılandığını gözlemledim” dedi. Şu ana kadar 3 ilçeye teşekkür ziyaretlerini tamamlayan Koç, diğer ilçeleri de önümüzdeki günlerde gezmeyi sürdürecek.

murat-koc-izmir-milletvekili (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.