site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’de Gözler Oktay Vural’da

MHP’de Gözler Oktay Vural’da
17.10.2013
A+
A-

MHP-OKTAY-VURAL

30 Mart 2014’ta yapılacak yerel seçimler öncesi seçim yarışı iyiden iyiye hızlanmaya başlarken gözler 3 büyük partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayına çevrildi. Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) adaylık süreci merakla beklenirken, İl Başkanı Necat Karataş’ın ‘’Oktay Beyi kim arzu etmez’’ açıklamalarının ardından gözler MHP İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Oktay Vural’a çevrildi.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediye Başkan adayının sorulması üzerine İl Başkanı Necat Karataş’ın ‘’Arzu edilen belediye başkan adayımız çok kısa bir zamanda kamuoyuna basına paylaşılacak. Oktay Vural’ın adını herkes duymak istiyor. Son derece önemli, aldığı her görev gereği gibi yapan, gerek MHP’liler gerekse İzmirliler tarafından son derece sevilen, çok değerli bir siyasetçidir. Oktay Beyi kim arzu etmez’’ açıklamalarının ardından gözler MHP İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Oktay Vural’a çevrildi.

Gözler Vural’da; ‘’Adaylıkla İlgili Düşüncem…’’

Adı sık sık İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen Vural, katıldığı bir televizyon programında ipuçları vererek şunları kaydetti; ‘’Gösterdikleri ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Gerçekten kadirşinasça beyanlarda bulunmuş sevgili İzmirlilerin de bu konuda gönlünden geçenleri biliyorum. Parti olarak biz İzmir’de İzmirlilerin tercihlerine uygun bir adayla huzurlarına çıkacağız. Biz İzmir milletvekili olarak parlamentoda grup başkanvekilliği seçimi yapıldı tekrar görevlendirildim. Bu sene parlamentoda çok yoğun olacak. Partim bana grup başkanvekili görevini verdi. Yoğun bir çalışmamız olacak. Dediğim gibi seçimler gerçekten MHP için çok önemli… İzmir’de muhakkak hem Türkiye’nin gidişatı karşısında MHP’yi temsil edecek hem de İzmirlilerin teveccüh edeceği bir adayla girme umudundayız. Benim daha önce adaylıkla ilgili soru sorulduğunda böyle bir niyetim olmadığını ifade etmiştim. Biz hep beraber birlikte MHP’nin başarılı olması için çalışacağız. Bir de MHP2nin kadroları zengin, her yerde MHP’yi layıkıyla temsil edebilecek değerli arkadaşlarımız muhakkak olacaktır. Aday belirleme süreci değerlendirmelerini il teşkilatımız ve genel merkezde 5 kişilik komisyon marifetiyle sürdürülmektedir. Bu konuda kanaatlerimizi paylaşmaktayız. MHP olarak grup başkanvekilliğini üstlendim bu dönem içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili, adaylıkla ilgili düşünce yok ama MHP muhakkak çok güçlü bir şekilde İzmir’de temsil edecek. İzmirlilerin yüksek oranda teveccühünü kazanacak bir adayla seçimlere girecektir’’ şeklinde konuştu.     

Ege’nin Sesi-Ali Arda PERK

oktayvural

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.