site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’li Savaşan’dan polikilinik tepkisi

MHP’li Savaşan’dan polikilinik tepkisi
02.08.2015
A+
A-

MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, Gaziemir’de bulunan, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı semt polikliniğinin kapatılma kararına tepki gösterdi.

MHP İzmir’in doktor milletvekili Aslan Savaşan Bozyaka Hastanesi’ne bağlı polikliniğin kapatılmasını sert sözlerle eleştirdi.

Gaziemir’deki Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı semt polikliniğinin kapatılma kararına MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan’dan sert tepki geldi.

Savaşan açıklamasında, “Bu kararda vatandaşların lehine bir durum göremiyorum. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak hizmet veren 3. Basamak Gaziemir Polikliniği gerekçe gösterilmeden kapatılarak tedavi imkanları daha az olan Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesine bağlı 2. Sınıf polikliniğe devredilme kararı alınmış. Bu kararda vatandaşların lehine bir durum göremiyorum” ifadelerini kullandı.

Hastalar neden daha alt basamak bir polikliniğe mecbur ediliyor?
Savaşan ayrınca, “Her ay yaklaşık 6 bin hastaya hizmet veren ve Gaziemir’de yaşayan vatandaşların 6 yıldır sağlık hizmeti almasında büyük kolaylık sağlayan poliklinik neden kapatılıyor? Hastalar neden daha alt basamak bir polikliniğe mecbur ediliyor?” diyerek tepkisini gösterdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.