site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP İzmir’de 2 yeni vekille bayramlaşma

MHP İzmir’de 2 yeni vekille bayramlaşma
19.07.2015
A+
A-

mhpizmir2

MHP İl Teşkilatı Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Törende İl Başkanı Necat Karataş’a çiçeği burnunda milletvekilleri Murat Koç ve Aslan Savaşan eşlik etti. Başkan Karataş, “Seçimden sonra MHP İzmir parlamentoda 4 milletvekiliyle temsil ediliyor. Parlamentoda bulunan milletvekillerimizin İzmir’i lakıyla temsil edeceğini ve başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına MHP İzmir milletvekilleri Aslan Savaşan, Murat Koç, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KARATAŞ’TAN DOĞU TÜRKİSTAN VURGUSU
Tüm Türk ve Müslüman aleminin bayramını kutlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Ramazan Bayramı’na şükürler olsun kavuştuk birliğin beraberliğin ortaya konduğu mübarek gün olarak biliyoruz. Bayramlarını kutluyorum. Bayram küskünlerin barıştığı, beraberlik hukukunun ortaya konduğu gün coğrafyamızda yaşanan gelişmeler Doğu Türkistan’da yaşanan gelişmeler bu hukukun gereği gibi ortaya konmadığı kardeşlik hukukumuzun ortaya konmasında engel olunduğu ortada. Türk ve Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşu olur” dedi.

YÜREKTEN İNANIYORUZ
Başkan Karataş, “Seçimden sonra MHP İzmir parlamentoda 4 milletvekiliyle temsil ediliyor. Bir daha hatırlatmak istedim ki parlamentoda bulunan milletvekillerimizi lakıyla temsil edeceğini ve başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bundan sonraki bayramlar daha huzurlu olur. Dar gelirlilere ve zor durumda olan bütün vatandaşlarımıza Türk ve Müslüman alemine hayırlar getirir. Bayramınızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ
Bayramların insanları birbirine yakınlaştırarak, birlik ve beraberliğe katkı sağladığını ifade eden MHP İzmir Milletvekili Aslan Savaşan, “Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran birlik ve beraberliğe katkı sağlayan yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı hem dini hem de sosyal açıdan çok özel günlerdir. 7 Haziran seçimlerinden sonra il teşkilatımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk bayramlaşma törenimiz. 2011 seçimlerine göre 2015’de MHP olarak oylarımızı arttırdık. MHP olarak seçim sonuçlarını çok iyi değerlendirip, eksiklikleri gidereceğiz ve daha çok İzmirliye ulaşacağız. Bu bayramlaşma töreni birlik ve beraberliğe örnek teşkil etmektedir. Milletvekili olarak zamanımın büyük bir bölümünü İzmirlilerle birlikte İzmir’de geçireceğim” şeklinde konuştu.

KOÇ ERDOĞAN’A YÜKLENDİ
MHP İzmir il teşkilatına genel seçimlerinde gösterdiği emeklerden dolayı teşekkür eden MHP İzmir Milletvekili Murat Koç, “7 Haziran seçimlerinde gösterdiğiniz emek çabadan, kattığınız kuvvetten dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bu emeklerinizin karşılığının hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Cumhurbaşkanımız Davutoğlu’na vermekte gecikti ve her konuşmasında milletin iradesini yerinde görmeyerek yeniden seçim yapılmasını dile getirmektedir. Hükümetin kurulmasına mani olmaktadır. Partinin genel başkanı da formaliteden görüşmeler ziyaretler yapmışlardır. Hükümetin kurulmamasının en büyük engel Cumhurbaşkanıdır kurulmasını istememektedir. Türk ekonomisinin bir an önce bu ortamda çıkmasının bekliği bu günlerde Davutoğlu’nun daha ciddiyetle görüşmelerini yapmasını beklemekteyiz” ifadelerini kullandı.

78 MİLYONUN BEKLEDİĞİ DOĞRULARI İFADE EDİYORUZ
MHP’nin kırmızı çizgileri olmadığını aksine 78 milyonun beklediği doğrular olduğunu ifade eden Koç şöyle konuştu: “Bugün devlet iradeyi tamamen bırakmıştır. MHP bu ülkede kurulma nedeni vardır. 78 milyonun mutluluğunu ve huzurunu sağlayacağız. Güneydoğu da yaşayan vatanını seven insanlar bu sürecin bitmesini beklemektedir. 17-25 Aralık sürecinin bitmesini bekliyor Türk milleti bu suçlamayla yaşayamaz. Cumhurbaşkanı ülkeyi kurulacak olan koalisyon yönetsin. Yeni bir hükümet kurulacak. 2 partili hükümet olacak. Demokrasinin üzerindeki vesayetler kaldırılsın kırmızı çizgiler dedikleri 78 milyonun beklediği doğrulardır.”

MHPİZMİR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.