site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şahin: Köy Tüzel Kişilikleri Geri Gelecek

Şahin: Köy Tüzel Kişilikleri Geri Gelecek
26.05.2015
A+
A-

DSCN1971

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Seferihisar’a yaptığı ziyaretinde, MHP’nin iktidarında köy tüzel kişiliklerinin geri verileceğini, kapatılan belediyelerin açılacağını söyledi.

MHP Milletvekili Adayı Şahin, İzmir’in kıyı ilçelerinden Seferihisar ve Sığacık Mahallesi’ni ziyaret etti. Selahattin Şahin, MHP İlçe Teşkilatı ile birlikte gittiği Seferihisar’daki kahve ziyaretlerinin yanısıra Sığacık’taki halk ve esnafla da sohbet etti. Şahin, Sığacık gibi doğal güzelliğe sahip bir kıyı mahallesinin turizm alanının gelişmesi ve yabancı turizme açılması için çalışmalar yapılması gerektiğini kaydetti. Ürkmez beldesi’ndeki halkın resmi işlerini yapmak için yaklaşık 25 km.lik bir mesafe olan Seferihisar’a gitmek zorunda olduğunun belirtilmesi üzerine, Şahin de partisisinin köy ve beldeler için çalışmalar yaptığını kaydetti. Şahin, belde ve köy mülki idare temsilciliği oluşturulacağını söyleyerek, “MHP iktidarında köy tüzel kişilikleri geri verilecek, kapatılan belediyeler açılacak. Böylelikle vatandaşımızın mağduriyeti sona erecektir” diye konuştu.

Selahattin Şahin, köy tüzel kişiliklerinin verilmesinin yanısıra o yörenin özelliğine göre (tarım, hayvancılık, sağlık, turizm, orman, maden, vb alanlarda) vasıflı personel alımının da yapılacağını belirtti.

Selahattin Şahin, daha sonra MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural ve MHP Milletvekili Adayları ile birlikte, MHP Balçova İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği konsere katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser, MHP İzmir Milletvekili adaylarının sahnede yer almasından sonra Zafer İşleyen’in şarkılarıyla sona erdi.

S.Şahin-Konser

S.Şahin-Konser1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.