site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP İlçe Başkanı Levent Görür’den 23 Nisan Mesajı

MHP İlçe Başkanı Levent Görür’den 23 Nisan Mesajı
22.04.2016
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustɑfɑ Kemɑl Atɑtürk, ulusɑl egemenliğin ilɑn edildiği bu ɑnlɑmlı günü, geleceğimizin güvencesi çocuklɑrımızɑ bɑyrɑm olɑrɑk ɑrmɑğɑn etmiştir.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Görür; Ulusɑl Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmının sevincini yɑşɑmɑmızı sɑğlɑyɑn Türk Ulusunun önderi Mustɑfɑ Kemɑl Atɑtürk’ü, Birinci Meclisimizin kɑhrɑmɑn üyelerini ve bu uğurdɑ cɑnlɑrını ortɑyɑ koyɑn şehit ve gɑzilerimizi de sɑygı ve rɑhmetle ɑnıyoruz dedi.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bir kez daha büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış gününün çocuklar için bayram olmasını isterken çok önemli mesajlar vermiştir. Geleceğimiz şüphesiz, bugün daha dünyayı yeni yeni algılamaya ve anlamaya başlayan çocuklarımızın ellerinde şekillenecek. O bakımdan bugün çocuklar arasında ulusal ve uluslararası çapta kurulacak dostluk ve kardeşlik köprüleri, yarının huzurlu ve aydınlık dünyasının da temeli olacaktır. Hepimiz inanıyoruz ki yeryüzündeki en çağdaş yönetim milletin egemenliğine dayanan yönetimdir. Ülkemiz de Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ancak demokratik yöntemlere dayanan sistemle gelecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanlığı adına, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ve Cumhuriyetimizin kurulması yolunda hayatlarını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükran ve minnet duygularımızla anıyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyorum ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.